Milyen állapotok uralkodnak ma 23-án a boltokban?
Én online vásároltam be , házhoz kihozták. Megy a bajkarika ilyenkor nagy bevásárló áruházba.
Biztos van tömeg ma jócskán.Na legyen..
Miért pánikvásárlás az, hogy három napra bevásárolok (holnap minden zárva), és nem 25-én kapkodom a fejem, hogy el kell menni az éjjel nappaliba, mert nincs kenyér? :D
Amúgy normális, csak nem egyszerre kell a fél világot megvenni. Én ma 2x mentem, kb 1,5 perc sorban állás után sorra kerültem.
Voltam nyitásra Lidl-ben..... gyilkos volt.Ember embernek gyilkosa.
Pár dolog lemaradt, vissza mentem.most teljes a nyugalom.
Voltam 23-án, semmi extra nem volt.
Nyilván az átlag löttyedt prolik közül sokan veszik meg ilyenkor a péksütikét, kenyeret, kólácskát, de pl. az Aldiban még tömeg sem nagyon volt nagyon.
#7 Mi a baj azzal, hogy ha valaki karácsony előtt valaki kenyeret és péksüteményt vesz? Mondjuk 24-én főleg érdemes volt venni, hogy minél frissebb legyen. És az üdítőkkel mi a baj? Sokan isszák. Ez a löttyedt proli kicsit furcsa kifejezés, de tényleg nem világos, miért baj, ha valaki ilyenkor veszi meg a kenyeret.
#1 valóban rossz szó volt a pánikvásárlás, inkább azt akartam kifejezni, hogy hatalmas tömeg lesz (volt, nem volt, nem tudom), és ott sokan nagyon stresszesnek érzik magukat. Meg azért van sok emberben egy olyan késztetés, hogy kicsit többet vegyen mindenből, mert 2 és fél napig zárva lesznek a boltok. De igen, ez nem pánikvásárlás, mert ilyenkor muszáj rendesen bevásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!