Mi a véleményetek arról, hogy sok élelmiszerbolt zárva tart 24-én, míg mások nyitva lesznek?
Minimálisan sem érdekel.
24-én nem vásárolok már, 25-re van maradék, 26-án meg el tudok ugrani az éjjel-nappaliba pl friss kenyérért.
Nem csak a boltosoknak járna a 24-ei szabi, hanem pl az egügyiseknek is, ők mégsem hisztiznek ezen évről évre.
25-ös, ennyi mártírkodást a semmin :D Atyaég, nem kell a hiszti, más is műszakozik ;)
Fagyaszd le a kenyeret, okos, és mikor kienged 99% friss lesz ;) ha rásütsz picit.
7, 22, 30, 35, 36
Feleslegesek ezek a negatív kicsengésű, személyeskedő mellékzöngék.
"Nem csak a boltosoknak járna a 24-ei szabi, hanem pl az egügyiseknek is, ők mégsem hisztiznek ezen évről évre."
A hangsúly pont azon lenne, hogy
- Ez egy kiszámítható dolog, amire fel lehet készülni. Mindenki tudja, hogy Karácsony van, és nem lesz bolt, lehet venni elõre kaját, készülni rá. Emberek hetekre elõre tudnak bevásárolni, neked egy napra nem sikerül?
Ez már a te egyéni szociális problémád.
- A Lidlben a liter tej, meg a kiló kenyér nem ugyanaz, mint egy sürgõsségi osztály.
Nem fogsz belehalni, ha az ember egy évben egy napot nem megy boltba.
A kórházban 24.ére nem tesznek be rutin mûtétet, és akit lehet, hazaküldenek.
Azok maradnak, akiknek speciális kezelés kell, akinél épp aznap indult meg a szülés, aki leesett a létráról. Ez azért nem az a szint, hogy a Piri néni nem kap friss zsömlét. Ha nagyon éhes, rendeljen egy gyrost az egyéni vállalkozó muzulmán töröktôl, nekik csak Vasárnap van.
Miért érzem azt, hogy te valami perverz örömet lelsz abban, hogy az embereket direkt távol tartsd a családjuktól?
Ennyire sz@r az élet apám?
Nem hisztiznek? Minden évben ilyenkor tele a net, h az eüben dolgozók (meg rendőrök, tűzoltók) mekkora császárok, h karácsonykor is meg szilveszterkor is dolgoznak. Mint ha rajtuk kívül nem dolgozna más. Gyors példa: biztonsági őrök. Vagy a kamionosok egy csomóan kamionban karácsonyoznak/szilvesztereznek jobb esetben egy parkolóban a kollégákkal, rosszabb esetben egyedül. Teszik ezt azért, h te tudj vásárolni dec24-én vagy épp dec31-én is a nyitva lévő boltokban. Értem én, h az ő munkájuk sok ember szemében semmi, de ők is nyomják a melót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!