Mi a véleményetek arról, hogy sok élelmiszerbolt zárva tart 24-én, míg mások nyitva lesznek?
Én dolgoztam éjszakai mûszakban a Tecsóban az egyetem alatt.
1-2 seg.g részeg ember volt benn piáért, meg nagyon elvétve pár antiszoc arc meg fura munkarendben dolgozó.
De a bolt kongott az ürességtõl, nekünk árut kellett tölteni, kasszára csak óránként egyszer hívtak valakit.
Szerintem azóta már nem is 0-24 az a nagyteszkó.
Azt üzletpolitikáról meg azért tudjuk, hogy a bolt ha tehetné, ingyen dolgoztatná az embereket, ha az több bevételt hozna.
Emiatt azért nem árt törvényileg fogni õket, különösen a nagy cégeket, ahol a dolgozó csak egy tétel az excel táblázatban.
Az ünnepi bevásárlás idõszaka meg egy rémálom, ilyenkor a kereskedelemben mindenhol elszabadul a pokol pár hétre.
Most meg már ilyenkor ha tehetem, be se megyek.
Én emiatt már másfél héttel elõre csinálok egy online rendelést, abban szépen összeírjuk a párommal mi kell, és a lábam be nem teszem a boltba, mert nem akarom a hisztizõ gyereket, a borzalmas karácsonyi zenét, az ordibáló embereket hallgatni, meg manõverezni a bevásárlókocsival.
A liszt az liszt lesz amúgy is, a tartós tej az tartós tej, a cukor, a doboz keksz, a konzervek, a szörp, az üveg bor a vacsoránkhoz nem nagyon ingadozik minõségben, ezekhez tök felesleges ott lenni élõben. Legalább nem én cipelem.
A frissáruért meg a helyi kis zöldségest, meg a hentest keresem meg, hogy legyen szép a gyümölcs-zöldség, a tojás, a hús amit veszek.
Ha valaki persze mártírkodni akar, azt mindig meg lehet tenni. Ha valaki pedig megoldást akar egy problémára, akkor azt fog találni.
90 km-t ingázok a munkahelyemre, úgyhogy igen, szoktam Aldiban jár este, nem is mondtam, hogy mindenből nagy választék szokott maradni.
Továbbá a Tesco szállít este 10-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!