Az önkiszolgáló kasszáknál hogyan küszöbölik ki a csalásokat, pl. az átragasztott vonalkódokkal való trükközést?
Az áru tömegét is ellenőrzi egy jó kassza.
Például volt olyan, hogy a pékáru tömege tűréshatáron kívül esett, erre bejelzett.
Ha valaki vonalkódot cserél, a tömegnek is egyezni kell. De nem tudom, a cikkben lévő milyen rendszer lehetett.
És? :D az amúgy is gyorsabb és kényelmesebb mint a kasszás nénire várni.
#5 Kényelmesebb? Hát, te se vásárolsz egyszerr többet egy zacskó chipsnél, meg egy energiaitalnál...
Ha csak 1/3-ig van a kocsid, már nem tudod kipakolni. Alkoholt külön kell leokéztatni. Kedvezményes árút kasszászerzsi tudja csak beütni. Péksüteményt vagy ismered névvel címmel, vagy megpróbálod képről kitalálni. Paradicsomot megjegyzed már a polcnál, hogy holland, lédig, fürtös, koktél, cherry, ökörszív, tojás, vagy ki tudja milyen, almánál ugyanez, kartonos, zsugorfóliás terméket valahogy felszoroztatod, ha sikerül, vagy csipogod sokszor...
Tiszta szopás van vele.
Elhiheted, rendszeresen vásárolok mindenfélét. :) igen, kényelmesebb ha nem egy másik ember
a.) tetű lassan maceráskodik vele
b.) rohamtempóban ömleszti a cuccot
Péksüteményt, zöldséget ha veszek, akkor meg szoktam nézni a nevét.
Eltértetek a témától, nem ajnározni vagy alázni kell az önkiszolgáló kasszát, hanem válaszolni a kérdésre:
Az önkiszolgáló kasszáknál hogyan küszöbölik ki a csalásokat, pl. az átragasztott vonalkódokkal való trükközést?
Tescoban van a zebra olvasó (kijelzős pisztoly lézeres vonalkód olvasóval)
Azt csak clubcarddal lehet használni, ami viszont elemzi a vásárlási szokásaid.
Ha nagyon furcsa dolgot veszel vagy épp szokásos dolgot nem veszel akkor jelez a rendszer, megjelöl mint figyelni való személy.
Egyszer nem csippantottam le a kis felvágottam amit naponta lecsippantottam, jött is az őr, ő mondta. Aztán, hogy mennyire igaz, nem tudom.
Az viszont ha rárakod a ps4et a gyümölcsárazóra az feltűnik a dolgozóknak. Angliában ebből több eset is volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!