Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Lidl önkiszolgáló kasszánál...

Lidl önkiszolgáló kasszánál hogy kell a Lidl Plus kártyát beolvasni?

Figyelt kérdés
Első alkalommal sikerült a kézi scannerrel, másodjára nem. Segítséget kértem, valamit nyomkodott a hölgy a gépen, aztán mondta, hogy ne a kézi scannert használjam, csak olvassam be a telefont, mintha egy áru lenne. Most harmadjára egyik módszerrel se ment, siettem, inkább hagytam az egészet a fenébe... Valaki segítsen, hogy is kellene hivatalosan, most már idegesít 😅

2023. aug. 3. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Felad egy ablakot ahol be tudod írni a telefonszámot. Nekem így a legegyszerűbb
2023. aug. 3. 12:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd be mintha áru lenne. Segít ha felveszed maxra a fényerőt illetve ha kulonbozo dolesszogekkel probalkozol.

Nekem sose volt gondom vels

2023. aug. 3. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak olvasd be a telefont, mintha áru lenne. DE, volt amikor nekem sem működött, bárhogy is tartottam ott a telefont, nem olvasta be, de általában azért működik. De a lényeg az, hogy igen, úgy kellene amúgy, elvileg úgy működik, szóval próbálkozz, mert tényleg úgy kell. :D De ha mégsem, akkor #1-esnek tökéletesen igaza van, nekem is az a B tervem mindig.
2023. aug. 3. 13:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én beolvasom egyszer, mintha áru lenne (nyilván a rendszer úgy van kialakítva, hogy tudja, hogy a saját áruházláncuk kártyájához nem tartozik fizetendő összeg), ha nem, akkor meg - Magyarországon, legalábbis egyelőre - mindig oda van állítva egyelőre még az online kasszákhoz valaki (pénztáros), hogy kontrollálja az egész folyamatot, meg segítsen, ha arra van szükség.

Én ilyenkor neki szólnék. Vagy, ha tudom, hogy egyedül nem vagyok rá képes, akkor beállok a sorba, kivárom, míg rámkerül a sor és fizetek embernél.

2023. aug. 3. 13:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Fizetés előtt szokta kérni,ablakban.
2023. aug. 3. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem pont úgy kell beolvasni, mintha áru lenne, nem szabad elhúzni az ablak fölött, ott kell hagyni 1-2 másodpercig, hogy le tudja olvasni a mintát.
2023. aug. 3. 19:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A kulcsa leginkább az, hogy told maxra a fényerőt, és ha nem veszi szemből különböző távolságokról, akkor érdemes ferdén is odatartani.

De talán ha rányomsz, hogy mutassa, akkor fdl is tolja a fényerőt,nem? De lehet az másik bolt, nem tudom már. Nekem sose volt gondom vele, az a lényeg. Kézi szkenenrt sem hasz áltam soha a lidlibe..

2023. aug. 4. 01:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az appot mindig kézi szkennerrel olvasom be. De ne tartsd túl közel.
2023. aug. 4. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!