Spar önkiszolgáló kasszáknál jelez, ha még nem vette ki valaki a visszajárót készpénzes fizetés után?
Keveset aludtam az éjjel, több helyen voltunk vásárolni, ezért eléggé kapkodtam és nem emlékszem, hogy elhoztam-e a visszajárót. Jobban mondva kimaradt az a képkocka, amikor elveszem a visszajárót. Kosárból ki és bepakolás + fizetés az megvan. Jelez, ha még nem vettem el, villogás, bemondás, ahogy szól, akkor ha még nem pakoltam le a pultról?
Előre köszi a normális válaszokat!
Annyit mond mindig szerintem, hogy "kérjük vegye el a visszajárót"!
De azt már nem figyeli, hogy elvetted e és nem figyelmeztet újra szerintem.
Egyébként visszamehetsz és rákérdezhetsz, hogy találtak e pénzt?
Én múltkor a Lidl-ben hagytam ott majdnem egy húszezernyi visszajárót és rögtön elrakta a pénztáros. Visszamentem és visszaadták.
Egyszer mondja.
Én már szóltam távozó vevő után, mikor a kilógó pénzt láttam.
Arra emlékszem, hogy a kosarat otthagytam. Kifelé menet csak azt láttam hogy odament a pénztáros, nem tudom csak a kosarat tette-e arrébb vagy az esetleges visszajárómat, ezt sajnos már nem figyeltem.
Sajnos ez egy távolabbi Spar, hogy csak úgy visszamenjek.
Ha biztos vagy benne, hogy hiányzik valami pénz és igényt is tartanál rá, van remény.
Kamerán vissza tudják nézni a történetet.
Ez persze úgy jó, amikor az utánad következő leadja pénzt, te meg vissza tudod kapni.
Nem kitaláció, megtörtént eset alapján írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!