Mi értelme van a Lidl Plus kuponokat folyton aktiválni?
Nem lenne egyszerűbb ha nem kéne aktiválni? Úgyis mindenki aktiválja mindegyiket, nem gondolnám hogy valaki szándékosan drágábban akarja megvenni az adott terméket aktiválás nélkül, ha már használja a Lidl Plus kedvezményeket.
Néha elfelejtem aktiválni őket, és ilyenkor a kasszánál kell szarakodni vele, főleg ha utólag veszem észre, és emiatt visszáruztatnom kell a cuccot, és újra megvenni aktivált kuponnal. Emiatt feltartom a sort. Senkinek nem jó ez, nem értem mi haszna van ennek.
En azt aktivalom amit elhasznalok. Egyszer atnezem es ranyomok ami kell. Es biztos nem egyedul vagyok ezzel.
Egyebkent meg logikus. Egyreszt aki megveszi de elfelejti aktivalni a kupont az nagy esetben nem torodik vele es nem veteti vissza. Masreszt ameddig aktivalod meg egyszer megnezed a termekeket es atgondolod hogy ja amugy minden kell. Es igy olyat veszel amit amugy nem aksrtal tehat tobb bevetel
Vásárlói szempontból semmi értelme sincs.
Az üzlet szempontjából van értelme:
1. Ha látod a kuponodat egy adott termékre, eldöntöd, hogy megveszed, de elfelejted aktiválni is a kupont, akkor az eredeti áron veszed meg a terméket.
2. Olyasmikre is ad kupont, amit amúgy nem vennél. Az aktiválás során látod ezeket is, és lehet, hogy megveszed csak azért mert, van rá kupon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!