Ferihegyen a varoban mi ertelme a draga boltnak, ha ott van mellette egy spar?
Szerinted lenne ott annyi drága bolt,ha senki nem vásárolna...???
Nem mindenki fillérb.có...
A spar is drága.
A kedves első meg örüljön hogy apu-anyu a s.gge alá tett mindent és nem kell megtapasztalnia milyen "fillérb.cónak" lenni. Bár még mindig jobb, mint seggfejnek.
XD
A spar kiszállásnál van
Hiába veszel ott bármit, beszállásnál az kuka
A drag boltok a belső váróban vannak, mert csak onnan tudsz bármit felvinni a repülőre
A sparból semmit, max a BKV buszra
5ös vagyok
Most látom, hogy étel, ital kategória.
Sokan ajándéknak nem az 50 forintos csokit választják, hanem vesznek egy jobb minőségű, drágább desszertet.
Ha arra a duty free-s boltra gondolsz, akkor igazából 2 dolog miatt.
1. Miközben vársz, hogy megnyissák a beszállókaput, időeltöltésre jó, ha addig körül tudsz nézni.
2. Csak az itteni innivalókat, italokat viheted fel a gépre. Mondjuk ha italt szeretnél ajándékozni valakinek, akkor innen tudsz venni.
3. Vannak különleges cuccok is.
Ez vmi "p" betus uzlet volt a spar mellett. Sparban neztem az arat es normalis kinti aron arultak.
Nem is repultem meg eletemben, biztos vannak akik a dragabb cuccokra buknak, de egyedi kulonlegest ott nem lattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!