Szeletelt sajt felbontáskor penészes, van értelme reklamálni? (Interspar)
Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 19:58
1/5 anonim válasza:
Lejárati idő? Vásárlási idő? Blokk megvan?
Ha megvan a blokk és 1 napnál nem régebben vetted és lejárati idő előtt van, akkor igen. Ha több napja vetted, akkor nem, mert nem tudni hogyan tároltad. Ha nem hűtőben, akkor megpenészedhet.
2/5 anonim válasza:
Ha megvan a blokk, és nincs lejárva, simán. Hűtőben volt tárolva?
3/5 anonim válasza:
Lehet blokk nélkül is cserélik főleg ha saját márkás volt.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Visszavittem, kérdés nélkül visszaadták a pénzt (már két napos volt).
2023. ápr. 25. 19:01
5/5 anonim válasza:
Én is vittem már vissza nem volt gond ( Lidl esetén meg cottage c.volt rossz felbontás után), a legtöbb nem csinál ebből gondot sőt...utóbbi esetén kiderült az összes rossz volt be is szedték ( kívülről nem látszódott sérülés a csomagoláson és még 2 hétig jó volt elvileg szóval valószínűleg rosszul tárolták / hűtötték vagy-és már a gyártásnál borult vmi) ők még meg is köszönték jeleztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!