Miért nem lehet kapni füstölés nélküli hústermékeket ma már?
Gondolom a füstaromával akarják elnyomni a silány minőséget.
Volt tizenéve egy kollégám, aki a pickwick-től jött, ő pl. a teára mondta, hogy ott azért csináltak szinte csak aromatizált teákat, hogy ne érezd, milyen ócska teából van.
Én nem figyeltem meg ilyet.
Virsliből bőven van füstöletlen, ezt nem is értem.
Kolbászból ami nem füstölt, az sütni való, vagy ilyen nagyon gyengén füstölt, mint a debreceni, de ez mindig is így volt.
10 éve is, meg 20 éve is, meg 30 éve is. Mivel (nagyjából) ez a 2 opció létezik. Vagy megsütöd, és megeszed, vagy füstöléssel tartósítják.
A szalonna kb. ugyanez.
Ami nincs megfüstölve, az konkrétan a zsírszalonna. Lehet kapni, jó étvágyat hozzá.
Ezen kívül vagy hőkezelik, (lást különböző abált szalonnák) de annak a szavideje nem túl sok, vagy kisebb nagyobb mértékű füstöléssel tartósítják.
Nem is értem, mire gondolsz, mikor füstöletlen szalonnáról beszélsz.
Miről beszélsz, milyen füstöletlen szalonnák, és kolbászok voltak régen?
65+ vagyok, de még nem szenilis. Én nem érzem, hogy csak vagy szinte csak füstölt áru lenne. A füstöltön belül ritka nagyon a valóban füstölt.
De pl. kaphatsz sós szalonnát, abáltat, sütni való kolbászt, mindenféle felvágottat és szalámit, csülköt csak főzve stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!