Valóban olcsóbb a szlovákoknál az étel ital bevásárlás?
Nincs mindenkinek kártyája.
Nincs mindenhol kártyás fizetési lehetőség.
Egyébként hogy megéri e kártyával fizetni, szerintem nem sok különbség van a készpénzes és kártyás fizetés között... ugyanúgy átváltja az eurot a bank automatikusan. Szóval szerintem teljesen mindegy.
most en vagyok a hulye?
En azt mondtam volna dragabb hiszen ott euro van es ha valtasz forintot eurora eleve veszitesz. Plusz akkor bevasarolsz ott...
"Akkor miért nem az ismerőseidet kérdezed? "
Őket kérdeztem és szerintük olcsóbb, de ez olyan hülyeségnek hangzik főleg hogy gyönge a forint.
Én is voltam már kint többször. A sör olcsóbb, vettem Pick téliszalámit is 5000Ft/kg áron, de akciós volt, egyébként annyi, mint Magyarországon. Nem igazán van olyan, amit itthon ne tudnál annyiért megvenni, csak nem az ottani aktuális akciós árat kell összehasonlítani az itthoni teljes árral.
Vannak olyan termékek, amik általánosságban kicsit olcsóbbak ott, meg vannak amik kicsit drágábbak, ha pl kinézel valamit, ami akciós és nagyobb mennyiséget veszel belőle, akkor érdemes lehet kimenni, de egy sima bevásárlás nem olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!