Valóban olcsóbb a szlovákoknál az étel ital bevásárlás?
Mindenki azt mondja de inkább csak multiknál.
Most beszéltem egy szlovák ismerősömmel azt mondta kissebb boltokban nincs különbség.
Én azon akadtam ki Esztergomban hogy nem volt nyitva egy bolt sem a magyar oldalon, így átsétáltam a szlovák oldalra és ott be tudtam vásárolni este.
Árak mindenhol emelkedtek, mint írtam korábban is a bérek nem. És ez a baj.
"ha nem tudsz kártyával fizetni akkor..." 2023-ban, hol a fészkes fenében nem tudsz kártyával fizetni Szlovákiában? Max valami kis falu késdobálójában, de gondolom nem oda mennél vásárolni.
By the way euróban tartani a pénzedet eleve jobb ötlet, mint értékálló birodalmi magyar Forintban.
Utolsó🤦🏻♀️
Például kis falvakban kis üzletekben nem mindig tudsz. Nyilván nagyáruházakban lehet.
Annak meg marha sok értelme lenne ha a fizetésed átváltod euróba aztán úgy éled fel egy hónap alatt.
#9 te most szándékosan játszod a hülyét, vagy mi?
Nyilván nem a drága falusi kis boltba megy ki vásárolni valaki, ha eleve azért megy ki, hogy spóroljon. Euróban meg nyilván hosszabb távú megtakarítását tartja az ember, nem oda vissza váltogatja. Illetve értelmes ember nem éli fel egy hónap alatt a fizetését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!