Ki hol vásárol, hogy minnél olcsóbbra kijöjjön egy nagy bevásárlás ?
Figyelt kérdés
Legfőképpen miskolci tapasztalatok érdekelnének. Eco Familyt olcsónak tartom a többi bolthoz képest, de ott sajnos nem lehet mindent beszerezni. Ki hol vásárol? Köszi a válaszokat.2023. szept. 1. 16:40
1/16 anonim válasza:
Nem vagyok olcsójános sem mélyszegénységben élő ezért evidens hogy nem az olcsóságra megyek hanem a minőségre
2/16 anonim válasza:
Én mindig megnézem az akciókat, mielőtt elindulok. Piacra is járok, henteshez is.
3/16 anonim válasza:
Általában a SPARban. Csak bemegyek és a sok bunkó eladó meggyőz arról, hogy ott inkább ne is vásároljak. Sarkon fordulok és kimegyek, illetve nem mindig mióta végbélscannen kell átlibegni, mert azt hiszik terrorista vagyok.
7/16 anonim válasza:
Penny, Lidl, Aldi. Ha kitudsz szabadulni a nagyvárosokból akkor faluk közértjeiben is kicsit olcsóbbak az árak mert a helybéliek nem feltétlen tudják kifizetni a nagyvárosi árakat.
Minden bizonnyal a NON - STOP boltokban van mindig a legmagasabb ár, ott tényleg csak akkor éri meg vásárolni ha minden zárva.
9/16 anonim válasza:
Helyi piac. Penny, LIDL, Plusmarket, figyelem az akciókat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!