Soroksáron lévő Auchan áruházban miért ilyenek?
Az önkiszolgáló gyorskasszánál az alkalmazottak folyton fontoskodnak, zaklatják a vásárlót miközben az árukat olvassa le kódleolvasóval.
Rendszeresen feltűnően figyelik a gyorskasszánál lévő vásárlókat és beleszólnak mit csináljon, anélkül, hogy a vásárló megkérte volna az ott dolgozót, hogy segítsen.
Velem rendszeresen megteszik, hogy fontoskodnak.
Pár napja megelégeltem és közöltem a hölggyel, aki szintén odajött hozzám okoskodni, hogy akkor húzza le az összes terméket.
Meg ő volt megsértődve és azt válaszólta, hogy neki nem ez a dolga, ez egy önkiszolgáló bolt, önkiszolgáló kasszával.
Visszakérdeztem, hogy akkor miért fontoskodik, miért tapadnak folyton rá a vásárlókra, mint a keselyűk❓
Értelmes választ nem tudott adni.
A következő probléma pedig a vásárlók félrevezetése.
Rengeteg termék előtt nem a valós ár van feltűntetve.
Ezzel kapcsolatban is tettem panaszt.
Erre azt a választ kaptam, mivel önkiszolgáló áruház, így nekem, mint vásárlónak a dolga a termék árának a leellenőrzése.
Arra is hivatkoztak, hogy nincs elég ember, mert senki nem akar dolgozni.
(ennyi pénzért nem is csodálom)
Más Auchanban is vannak ezek a problémák és így viselkednek a vásárlókkal❓ 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!