Soroksáron lévő Auchan áruházban miért ilyenek?
Az önkiszolgáló gyorskasszánál az alkalmazottak folyton fontoskodnak, zaklatják a vásárlót miközben az árukat olvassa le kódleolvasóval.
Rendszeresen feltűnően figyelik a gyorskasszánál lévő vásárlókat és beleszólnak mit csináljon, anélkül, hogy a vásárló megkérte volna az ott dolgozót, hogy segítsen.
Velem rendszeresen megteszik, hogy fontoskodnak.
Pár napja megelégeltem és közöltem a hölggyel, aki szintén odajött hozzám okoskodni, hogy akkor húzza le az összes terméket.
Meg ő volt megsértődve és azt válaszólta, hogy neki nem ez a dolga, ez egy önkiszolgáló bolt, önkiszolgáló kasszával.
Visszakérdeztem, hogy akkor miért fontoskodik, miért tapadnak folyton rá a vásárlókra, mint a keselyűk❓
Értelmes választ nem tudott adni.
A következő probléma pedig a vásárlók félrevezetése.
Rengeteg termék előtt nem a valós ár van feltűntetve.
Ezzel kapcsolatban is tettem panaszt.
Erre azt a választ kaptam, mivel önkiszolgáló áruház, így nekem, mint vásárlónak a dolga a termék árának a leellenőrzése.
Arra is hivatkoztak, hogy nincs elég ember, mert senki nem akar dolgozni.
(ennyi pénzért nem is csodálom)
Más Auchanban is vannak ezek a problémák és így viselkednek a vásárlókkal❓ 🤔
Szia.
Ha nem kérem a segítségüket, akkor ne jöjjön oda.
Ennyi.
Akkor leírom még egyszer, azért vannak ott hogy segítsenek a vásárlóknak.
Például: Sokan nem tudják hogy a műanyag zacskót is be kell scannelni amibe a zöldségeket teszed, sokan nem tudják a pékáruk nevét, illetve a ruhákból és sok alkoholos italról is le kell venni a lopásgátlót.
De ha te ilyen antiszociális vagy, aki nem tud egy társadalomban normálisan létezni akkor vásárolj online, csak arra vigyázz hogy a futár ne hogy szóljon hozzád 2 szót, mert akkor megint elkezdesz az interneten hisztizni.
2-e voltam.
#2-es
Akkor leirom mégegyszer, hogy felfogd,mert látom nehéz megértened.
Én nem kérek segítséget, mégis odapofátlankodnak.
És ne személyeskedj, mert én sem tettem!
De válhatunk stílust, ha kell lemegyek a színtedre. ☝️
Mondjuk a fonokuk rajukparancsolt, es ha nem csinaljak, lecseszik oket, hogy nem dolgoznak.
Angliaban mindig forditva jarunk. Ferjem angol, tehat ismeri a sajat nyelvet, szokasait. De mindig van valami gond, masnak is, es epp versenyeziuk kell a vevoknek az asszisztenciaert.
Gondolj egyszer bele egy nagyon kicsit, visszaterve otthonra, hogy azt teszi az alkalmazott, amit mondtak neki.
Látom itt nem értik mi a probléma.
Na húztam is innen. 👎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!