Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » SPAR házhozszállításnál a...

SPAR házhozszállításnál a futár felviszi az árut panelba?

Figyelt kérdés

Édesanyámnak szeretnék online bevásárolni, mivel külföldön élek. Ő idős, beteg, nem tud cipekedni. Ha rendelek a SPARtól akkor a futár felviszi a panel lakás ajtajáig az árut? Lift van, 7. Emelet.

Vagy ez futárfüggő?

Nem szeretnék olyan szituba belefutni hogy kipakol a kocsiból és elhajt. Ha így működik akkor más megoldást kell keresnem ezért szeretném tudni.

2023. aug. 1. 21:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Egyszerűen a futárnak fel kell vinnie mindent, mert ott van az ingatlan ahova rendelve lett… csomagot, postát, pizzát is felviszik, ezt is fel kell.
2023. aug. 1. 22:28
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

Mindent az ajtóig visznek az ilyen futárok, felviszi.

(Tesco, auchan sokkal olcsóbb)

2023. aug. 1. 22:49
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Igen, felviszi, mi is rendeltünk már tőlük. Tesco-tól, Alditól is rendeltünk már, ők is felhozták, pedig nálunk lift sincs, de van lépcsőn is mozgatható kocsijuk.
2023. aug. 1. 23:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2023. aug. 1. 23:16
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Persze, hogy felviszi! Mi is rendszeresen rendelünk az ötödikre, lift nincs. Felhoznak mindent, zsugor vizet, 10 literes macskaalmot, krumplit, stb.
2023. aug. 1. 23:19
 6/11 anonim ***** válasza:
9%
Nem mindegyik viszi fel, sőt engem az sem hatna meg, ha beteg. Oldja meg valahogyan, kérjen segítséget. Kertes családi házban lakom, én is meg tudom oldani, hogy kimenjek a kapuig bármilyen rosszak is a körülmények. 87 éves öreganyám mozogni is alig tud, mégis megoldja a kert művelését és az állatok gondozását.
2023. aug. 2. 03:30
 7/11 anonim ***** válasza:
93%

Csakhogy ez nem arról szól, hogy téged, vagy bárkit mi hat meg, hanem arról, hogy a cég vállalása miről szól. Az pedig ebben az esetben az ajtóig szól, nem a ház kapujáig! (De megrendeléskor rá is lehet kérdeznie a Kérdezőnek!)

És hogy ne legyen, hogy futárellenes vagyok, 10 évig dolgoztam futárként és családi házban lakom, nem a X-en.

2023. aug. 2. 09:26
 8/11 anonim ***** válasza:
9%

#7 A panelház bejárati ajtajáig! Kertes ház esetén sem várod el, hogy a futár átvergődjön az udvaron és a bejárati ajtódig vigye az árut.

Azt kellene megérteni, hogy a futárok napi 10-12 órát is dolgoznak teljesítménybérért és senki nem fizeti meg az elvesztegetett időt, amit a tizedik emeletre való feljutás vesz el. De tudom, panelben könnyű az élet, hiszen se udvar, se kert nincsen, amit művelni kell, egész nap lehet dögleni a lakásban és nézni ki a fejünkből. Miért is kéne leballagni a földszintre...

2023. aug. 2. 17:13
 9/11 anonim ***** válasza:
99%-ban felviszik de volt már olyan futár aki felhívott hogy nem viszi fel, menjek le érte.
2023. aug. 8. 12:00
 10/11 anonim ***** válasza:
88%

9-es: ez durva.

Remélem legalább borravalót nem volt pofája elvárni.

Egyébként házhozszállításnál az is benne van a szerződésben, hogy lakásajtóig kell felvinni, élelmiszeráruházak kiszállításánál mindenképp, egyes bútoráruházak házhozszállításánál szól úgy a szerződés, hogy csak az első zárható kapuig szállítanak, de ott legalább benne van a szerződésben. Igaz, nekik nem is adok borravalót, kivéve ha felhozzák teljesen.

2023. aug. 8. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!