Tapasztalat utánvétes rendelésről? Van ilyen, LIDL-ből? Esetleg Penny? Más boltból?
Nem leltem a Lidl honlapján. Más élelmiszerbolt esetén még nem néztem, csak pár éve, de arra már nem emlékszem.
Főképp a LIDL esetén érdekel, esetleg Penny, de talán más is képbe kerülhet (Aldi például).
Mely boltokról van utánvétes tapasztalatotok és milyen?
Hogyan működik, mennyi a szállítási díj?
Pennynek is van házhozszállítása rokshon keresztul ugyanugy mint az aldinak de az se utanvetes
Az utanvetet azert vezettek ki mindenhonnan mert nem biztonsagos annyi penzt hordoznia a futarnak
Előző előtti: a Penny esetén kártyával elhet utólag fizetni, vagy ez kizárt?
Mi az a roksh? Hogyan használható?
Mint írtam, helyetted bevásárolnak. Szerződéses partnere az Aldinak, de nem raktárból viszik ki az árut, hanem a boltban bevásárolnak. Ha Alsópiroson laksz, és ott van Aldi, az Roksh embere beballag a boltba (pont úgy mint te is tennéd), és a polcokról leszedi azt, amit talál a listáról. Kifizeti, pont úgy mint te is tennéd. Elviszi hozzád, és ennyi. Nyilván pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!