Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Tapasztalat utánvétes rendelés...

Tapasztalat utánvétes rendelésről? Van ilyen, LIDL-ből? Esetleg Penny? Más boltból?

Figyelt kérdés

Nem leltem a Lidl honlapján. Más élelmiszerbolt esetén még nem néztem, csak pár éve, de arra már nem emlékszem.

Főképp a LIDL esetén érdekel, esetleg Penny, de talán más is képbe kerülhet (Aldi például).

Mely boltokról van utánvétes tapasztalatotok és milyen?

Hogyan működik, mennyi a szállítási díj?

2023. júl. 23. 19:24
1 2
 11/17 Jól van ez így? ***** válasza:
100%
2023. júl. 23. 21:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2023. júl. 23. 21:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Pennynek is van házhozszállítása rokshon keresztul ugyanugy mint az aldinak de az se utanvetes

Az utanvetet azert vezettek ki mindenhonnan mert nem biztonsagos annyi penzt hordoznia a futarnak

2023. júl. 24. 00:11
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
Miért nem jó a kártya? Végrehajtás van ellened? :)
2023. júl. 27. 16:58
 15/17 A kérdező kommentje:

Előző előtti: a Penny esetén kártyával elhet utólag fizetni, vagy ez kizárt?

Mi az a roksh? Hogyan használható?

2023. aug. 1. 18:31
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Mint írtam, helyetted bevásárolnak. Szerződéses partnere az Aldinak, de nem raktárból viszik ki az árut, hanem a boltban bevásárolnak. Ha Alsópiroson laksz, és ott van Aldi, az Roksh embere beballag a boltba (pont úgy mint te is tennéd), és a polcokról leszedi azt, amit talál a listáról. Kifizeti, pont úgy mint te is tennéd. Elviszi hozzád, és ennyi. Nyilván pénzért.

[link]

[link]

2023. aug. 1. 19:45
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infót. :)
2023. aug. 10. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!