Nem kímélt az infláció,xar a forint,a kormány nem lépett közbe.
Ez az ársapkás bohóckodás még tovább hajtotta az árakat.
2023. júl. 1. 08:36
22/44 anonim válasza:
Mert Soros, Gyurcsány, brüsszel migráns, Gender, nem váltó óvodások,Karácsony,Ukrajna infláció, még a gyík emberek miatt is de azért a kormányt ne okoljuk már.
2023. júl. 1. 08:41
23/44 anonim válasza:
Mondjuk külföldön pl az ÁFA sem 25%. :D Itt indul a dolog.
2023. júl. 1. 08:56
24/44 anonim válasza:
23.
Na látod mi legalább ennyivel jobban teljesítünk. Minél nagyobb annál jobb:D
2023. júl. 1. 09:03
25/44 anonim válasza:
#23 Van az 27% is a barillánál, amit linkeltem a 16-osban. Odaírják magyarhoz és osztrákhoz is, magyar áfa 27%, osztrák 10%.
2023. júl. 1. 09:48
26/44 anonim válasza:
Magyarországon egyrészt nagyon sok kisvállalkozást tönkretettek a covidhisztivel, másrészt a kormány mindent megenged a multiknak. Így azok úgy kartelleznek, ahogy akarnak, és addig emelik az áraikat, amíg nem szégyellik.
2023. júl. 1. 10:37
27/44 anonim válasza:
22.
Itt nem értik se a az iróniát se a szarkazmust. Ne próbálkozz vele.
2023. júl. 1. 11:47
28/44 anonim válasza:
ja itt németországba sokszor akcios barrila szósz és a tészta is .én rendszeresen veszek ilyen tésztát.
2023. júl. 1. 14:47
29/44 A kérdező kommentje:
Nem olcsóbb, csak akkor, ha olyan terméket hasonlítunk össze, ami Ausztriában éppen akciós, Magyarországon meg nem.
Ez nem igaz, amit ő írt! Pont az akciós újságukat hasonlítottam össze, és mindkét újságban ugyanaz akciós például a tölcséres fagyi: itt akcióban 999ft 6 darabos csomagban, ugyanaz(!) ott szintén akcióban 2.19EUR 8 darabos csomagban.
2023. júl. 1. 21:46
30/44 anonim válasza:
Jó,de az, hogy egy jégkrém, vagy a Barilla tészta olcsóbb, az nem egyenlő azzal, hogy az osztrák Lidl olcsóbb. Azt érdemes megnézni, hogy egy komplett bevásárlás mennyibe kerül. Én eddig csak olyan adatokat láttam, hallottam, hogy "jóval olcsóbb", meg "majdnem a fele", "kint teleraktam a bevásárlókocsit, itthon meg csak félig", stb. Egy-egy terméken kívül,konkrét adatokat még senki nem tudott mutatni. Egyébként nagyon nehéz összehasonlítani,mert nincs mindig ugyanolyan termék, nem egyidőben vannak akciók, meg időigényes is mindent összehasonlítani. De nem szeretem amikor megszokásból hajtják a hülyeséget, hogy ott minden olcsóbb, minden jobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!