Nincs nálam százas, de menni akarok még munka előtt a Pennybe vásárolni. Százas helyett milyen pénz lehet jó még a kocsiba?
Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 12:01
1/12 anonim válasza:
Felváltasz, vagy beváltasz más címletű pénzt, vagy a Penny pénztárában veszel egy műanyag bilétát, amit bárhol egységesen tudsz használni.
4/12 A kérdező kommentje:
nincs nálam készpénz csak két db 10 forintos és egy 5 forintos
a pénztárban nálunk nem árulnak bilétát
kosár pedig nincs csak kocsi
2023. máj. 3. 12:19
5/12 anonim válasza:
A legtöbb bevásárló kocsi elmegy 10essel is.
6/12 A kérdező kommentje:
na akkor majd megpróbálom a 10 forintossal
2023. máj. 3. 12:29
7/12 anonim válasza:
Nálunk a Pennys kocsiba belemegy a 10-es is, csak erőből kell kivenni utána.
8/12 bazaltkaroly válasza:
Fiókos, vagy betolós a kocsi perselye? Az utóbbi esetén, ha van kerek végű kulcsod, akkor azt bele tudod nyomni.
9/12 A kérdező kommentje:
betolós
amúgy a tízes jó volt bele
könnyen kijött
2023. máj. 3. 13:16
10/12 anonim válasza:
vigyázzatok mi megjártuk egyszer a pennyben, nem egységesek lehetnek mindenhol a kocsik, a régibe jó volt a 10es is, aztán lecserélték őket és onnantól csak 100as megy bele, vagy mint én szereztem még régebben egy pennys érmét amit mindig magammal viszek (nekem fémből van) nem vagyok benne biztos de mintha anyum szerencsejáték zrt-s műanyag "kaparója" is működne vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!