A mekis pár százas menüben mit lehet venni es mennyibe kerül az egesz?
"Ha Párszázas menüt vásárolnál válassz 1 db Sajtburgert, Chicken Burgert, Hamburgert, Spicy sertésburgert vagy bundázott Csirkés Snack Wrap-et, italok közül pedig egy 0,25 l-es szénsavas üdítőt vagy jegesteát vagy pedig egy 0,25 l-es narancsdzsúszt. Az ajánlat tartalma továbbá egy kis burgonya.
Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze."
Árat sajnos nem tudok hozzá mondani.
290 egy sajtburger
290 egy sima hamburger
a warp 450
van most valami új csirkés cucc azt nemtudom
Kb. 500-550 ft egy ilyen menü. Az árak függenek valamennyire az adott mekitől, de max. 50 ft az eltérés.
A Menüben van: 1 Kis krumpli, két dl választott üdítő ( cola, fanta, sprite stb.) és egy szendvics: Mc-Chicken vagy Sajtburger, Spicy sertésburger vagy hamburger.
Lehet csirkés wrappel is kérni, de az drágább, kb 7-800 ft.
Ha Párszázas menüt vásárolnál válassz 1 db Sajtburgert, Chicken Burgert, Hamburgert, Spicy sertésburgert vagy bundázott Csirkés Snack Wrap-et, italok közül pedig egy 0,25 l-es szénsavas üdítőt vagy jegesteát vagy pedig egy 0,25 l-es narancsdzsúszt. Az ajánlat tartalma továbbá egy kis burgonya.
Ezt a honlapról másoltam ki.
4-es jól írja.
Én sima hambit vagy sajthambit szoktam enni, kis krumpli és kis üdítő jár hozzá.
A lányom csibeburgert szokott enni.
500-600Ft között van, az árban pár forint eltérések vannak üzletenként.
Ja, bocsi mégsem írta jól, mert a mcchicken az drágább kategória, chickenburger(csibeburger) van a párszázasban.
Tehát:
Hambuger
Sajtburger
Chicken burger
Spicysertésburger
Csirkés snack warp választható párszázasban.
Köszi szépen mindenkinek !
Szóval akkor kb 600ft-vel készülök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!