Hol lehet a legolcsóbban csokit venni? Tesco? Lidl? "Százas" bolt? Úgy általában, hol a legolcsóbb a csoki?
Ha Budapesten járok, ún. "illatszer-vegyiáru-édesség diszkont"-okba szoktam menni. Például a Múzeum körúton van egy, kb. a múzeummal szemben (kicsit közelebb a Kálvinhoz, mint az Astoriához).
Attól függ, mit szeretnél. Láttam már remek áron finom dolgokat.
A napokban vettem tescos táblacsokit, és hát nem a legfinomabb, de ha nem simát hanem pl mogyorósat veszel akkor az egész ehető, olyan 107ft volt talán?!
Viszont ugyanitt tescoban találtam rá a Ryelands-ra, elég sok féle ízben van(menta, tejcsoki,mogyoró,karamella,skittles), 149 és nagyon finomak.
minr már irták szerintem is a legfinomabb a Lildös FirstNice mindegyik ízben( epres,mogyorós, étcsokis,tej)
és igen vannak nagyon jó minőségűek még ott , a Tescos csokik közül csaak tényleg a fehércsokii skittles darabokkal meg a mentás a finom
IGeeen sparos csoki tényleg finom, olyasmi mint boci ( talán nekem jobban is ízlik )
Fehércsokija is fini
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!