Mi a teendő, ha a reklámban hirdetett termék nincs a boltban?
"Egyszer a sok vevő a baj, máskor meg a "jajj, a nyakunkon marad". Tessék szépen kiszámolni az előző hetek adataiból, nem egyetem."
Nem lehet kiszámolni.
Pl vegyünk egy lidl játékkonyhát. Vuszonylag gyakran van akcióban, kelendő termék, mert jó áron jó minőség. Az egyik akcióban verekednek érte az emberek, a másik alkalommal meg ott porosodik a raktárban, mert alig viszik.
Egyébként az ilyen akcióknál vannak kiemelt üzletek, ahol számítanak nagyobb forgalomra, így oda ha megtehetik, több árut küldenek, mint a többibe. Pl csak hogy a lidl példánál maradjak, nyáron a balaton parti lidl üzletekben akkor is találsz naptejeket, ha országos szinten hiánycikk. Volt már ilyen. Átirányítják az árukészletet oda, ahol a legnagyobb eséllyel el is fog fogyni.
Akkor jöjjön egy harmadik példa: kilós liszt. Ennél mi indokolja, hogy keveset tesznek ki / rendelnek, mikor tudni lehet, hogy nagy lesz rájuk a kereslet? Mert ez tuti nem marad rajtuk.
Amúgy miért nem annyi érkezik, amennyit rendelnek?
Amúgy miért nem annyi érkezik, amennyit rendelnek?
Mert ha a központi raktárban nincs annyi, nem tudnak küldeni. 🤷♀️
Te tuti valami beszűkült nyugdíjas vagy, aki a boltban az eladót vegzálja az áremelések, meg az áruhiány miatt, mintha ő tehetne róla. 🤦♀️
Voltam boltvezető, bár nem élelmiszerboltban. Nem az volt a kedvenc munkám. A sok ostoba embernek magyarázni minden nap, hogy nem én szabom az árakat, sőt, a főnökömnek sincs hozzá köze, és ami hiánycikk, az nem azért nincs, mert lusta vagyok rendelni, hanem azért, mert a központban sincs.
A központban nincs" - akkor ők rendeljenek többet. Nem értem, ez az állandó felelősség-áthárítás már sosem fog kikopni?
Ez nem a felelősség áthárítása. Ha nincs, akkor nincs. Ember, képben vagy, mik történnek a világban? Vagy csak m1-et nézel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!