Mi a teendő, ha a reklámban hirdetett termék nincs a boltban?
Figyelt kérdés
Ezek többnyire átverések, hiszen ha már ott vagy, akkor úgyis veszel mást helyette drágábban?2023. márc. 28. 09:25
11/42 anonim válasza:
Az aldiban pl lehet kérni kupont, hogy akciós áron vehess, ha érkezik a termékből. Egyébként nem a dolgozók teszik el, simán van, hogy alig néhány darabot kapnak az akciós termékből.
12/42 anonim válasza:
Honnan tudnák előre, hogy mennyi fog fogyni? Ha nincs parizer, vegyél sonkát, ennyire életképtelen vagy?
13/42 A kérdező kommentje:
12: Sonkát? Akciós parizer áron? Hú, te aztán tudsz valamit. :D
2023. márc. 28. 13:03
14/42 anonim válasza:
Ha az üzlet kap 10 kg parizert (mert egy-egy üzletnek ennyi jut, többet rendelni nem tudnak, mert nincs miböl!), akkor az hamar elfogy.
Az, hogy te mást veszel utána, a saját hülyeséged, én, ha az nincs, amit akarok, akkor nem veszek mást helyette.
15/42 A kérdező kommentje:
Értelek. Azért a "mert egy-egy üzletnek ennyi jut, többet rendelni nem tudnak, mert nincs miböl!" mondatot gondold át, ez már nem a szocializmus...
2023. márc. 28. 14:10
16/42 anonim válasza:
Csak mondom, ezek a multik nem maguk döntik el, miből mennyit rendelnek. Azt kapnak, amit és kész.
17/42 anonim válasza:
#15 kapaszkodj meg, ez ma, 2023-ban így van. Előfordul, hogy nem, vagy csak alig néhány darab akciós terméket kapnak. Pl volt, hogy akciós kalácsból összesen kaptak HÁROM darabot.
18/42 anonim válasza:
Én ilyenkor kétségbe szoktam esni, aztán nekiállok toporzékúni meg sírni a boltban, aztán elkezdek ideges lenni, hazamegyek kiírkálom a zinternetre a hatalmas nagy bajomat utána meg kiírom a gyakorira is .
Ezt szoktam csinálni, mert életképtelen vagyok sajnos .
19/42 A kérdező kommentje:
18: Aranyos lehetsz olyankor. Remélem, valamelyik pénztáros néni megszán, és ad cukorkát. :o)
2023. márc. 28. 15:10
20/42 anonim válasza:
"Azért a "mert egy-egy üzletnek ennyi jut, többet rendelni nem tudnak, mert nincs miböl!" mondatot gondold át, ez már nem a szocializmus..."
Nem hát, ez a valóság. Mindenből véges mennyiség áll rendelkezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!