Mi a teendő, ha a reklámban hirdetett termék nincs a boltban?
Figyelt kérdés
Ezek többnyire átverések, hiszen ha már ott vagy, akkor úgyis veszel mást helyette drágábban?2023. márc. 28. 09:25
1/42 anonim válasza:
Ami bomba áron van nyitás után pár órával már nincs
Beírsz a vásárlók könyvébe.kb.ennyi amit tenni tudsz
2/42 anonim válasza:
Sokszor ki sem teszik az ilyet, hanem a dolgozók elteszik maguknak. Dolgoztam már sparban, rossmannban őrként és mindkét helyen ez volt a divat.
3/42 anonim válasza:
Semmi, akkor értelemszerűen már nem tudsz belőle vásárolni.
4/42 A kérdező kommentje:
Ezekből miért nem rendelnek többet, ha tudni lehet, hogy hamar elfogy?
2023. márc. 28. 10:07
5/42 anonim válasza:
"Sokszor ki sem teszik az ilyet, hanem a dolgozók elteszik maguknak."
Lehet, hogy ahol te dolgoztál, ott ez volt a divat, de ez nem jellemző.
Én is dolgoztam sparban, és nem volt olyan, hogy a dolgozók eltették volna maguknak.
Valószínűleg az lehet, amit az 1. válaszoló írt, hogy rekord idő alatt elfogy a polcokról.
Ha nincs a polcon, az Információnál lehet érdeklődni, mert valószínűleg még van raktáron.
6/42 anonim válasza:
Akciózni az esetek többségében épp akkor szoktak, ha szeretnének túladni valamin. Nem fognak belőle többet rendelni, ha egyszer az a cél, hogy elfogyjon.
7/42 anonim válasza:
Dolgoztam üzletben, nem tehettünk el akciós terméket, kifelé menet volt táska ellenőrzés. Ha elfogyott sajnos ennyi. Volt olyan nap, hogy egyáltalán nem kaptunk az újságban lévő termékből
8/42 anonim válasza:
"Ezek többnyire átverések, hiszen ha már ott vagy, akkor úgyis veszel mást helyette drágábban?" - részben igaz. Persze, ezek vásárlócsalogatók. De nem kell helyette mást venni ha az nincs. Én nem szoktam.
9/42 anonim válasza:
Akkor nem veszel, így jártál.
Miért vennél mást, pláne drágábban? Kivallatnak az ajtónál, hogy az akciós cuccért jöttél, s köteleznek, hogy annál drágábbat vegyél?
10/42 A kérdező kommentje:
Hát, ha pl. a parizer akciós, de már nincs, nem fogok éhesen maradni, mert valami hülye a beszerzési osztályon nem tudta, mennyit kell rendelni. Muszáj valami (jellemzően drágább) helyettesítő terméket venni.
2023. márc. 28. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!