Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Milyen üzletpolitikai megfonto...

Milyen üzletpolitikai megfontolás miatt kell a TESCO-ban 20 perceket sorba állni a kasszák előtt?

Figyelt kérdés

Ma pl. 21 percet álltam sorban a TESCO-ban a kassza előtt. Nyugdíjas nap a kedd, és tele volt idős emberekkel, összesen 2 pénztár üzemelt, + az automaták, ahova ugyanolyan sor állt!

Miért törvényszerű, hogy a TESCO leggyengébb pontja pont a kassza?

A LIDL-ben, az AUCHAN-ban miért tudnak mindig kasszát nyitni, ha egy kicsit is feltorlódtak a sorok? És a TESCO-ban miért nem?

2023. jan. 31. 22:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
95%
nem válasz, de kérdés!50-es férfit felvesznek a TESCO ba pénztárosnak? ahogy elnézem nem rosszabb meló mint amit most csinálok zajban, koszban, hülyék közt!
2023. febr. 12. 07:53
 22/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Most már csak az a kérdés, hogy vajon a TESCO-nál olvassa ezt valaki (és ha igen, akkor képes-e valamit javítani a helyzeten, vagy elintézi egy legyintéssel?!)

Minden esetre én elhatároztam: ha 10 percnél többet kell várni a kassza előtt, akkor ott hagyom a kosarat úgy ahogy van, aztán meg a közelébe sem megyek az üzletüknek. Másképp nincs módunkban tiltakozni!!!

2023. febr. 12. 09:27
 23/28 anonim ***** válasza:
77%
Spórolnak a létszámon, az az oka. Három ember végzi tíz másik munkáját.
2023. febr. 16. 22:15
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Sparban is ez megy
2023. febr. 17. 07:12
 25/28 A kérdező kommentje:

Igen, én az Intersparban is ezt tapasztaltam.

Az Auchan és a LIDL viszont ezt a kasszás dolgot nagyon jól kezeli!

2023. febr. 17. 08:38
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem, úgy kb 20 éve még minden boltban volt bőven forgalom és minden kasszában ült eladó.
2023. febr. 17. 19:41
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Borzalma szerintem. Van a lakásom közelében egy viszonylag kisebb Tesco. Eredetileg volt benne 3 kassza, de ebből az egyiket sosem használták, ennek a helyére telepítettek 2 önkiszolgálót. Ez egy darabig nagyon jól tudott működni, a két megmaradt hagyományos kasszából az egyik működött + ott volt a két önkiszolgáló, én mindig utóbbiakhoz mentem. Ha nagyon nagy dömping időszak volt, pl. szombat délelőtt, vagy ünnepek előtt, akkor működött mind a két hagyományos kassza.

Viszont most az idén ezen módosítottak. Csak a 2 önkiszolgáló van nyitva, a rendes nincs, de ugyanúgy ott lebzsel egy pénztáros, aki a nyugdíjasoknak próbál segíteni, hogy hogy használják az önkiszolgálót. Azóta gigantikus sorok szoktak lenni. Hiszen korábban aki nem akart az önkiszolgálóhoz menni, mert nem szereti, vagy nem tudja használni, az beállt a sima kasszához, mi többiek az önkihez, nagyon jól lehetett haladni. Most meg szenvednek az önkiszolgálóval ezer évig....

2023. jún. 3. 16:57
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Ma Debrecenben a repülőtéri TESCO-ban az automatán kívül még 2 normál kasszában is volt "fogadás"!:)

Ez nagy változás, mert ez nem volt divat - nem is mentem oda azóta, most is csak kényszerből!

Viszont 2 percet álltam sorba, és ment minden mint a karikacsapás!!!

Ez mindenképp piros pont! (csak abba ne hagyják!)

2023. jún. 3. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!