Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Ha én 7 fél deka felvágottat...

Ha én 7 fél deka felvágottat kérek miér ad 8 9 dekát a pultusnő?

Figyelt kérdés
Nem 1 hanem több boltba is így járok! Ha én 7 fél dekát akarok annyit aggyon! De nem? Mi ez már?

2023. jan. 31. 12:52
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig vásárlók könyvének hívják...

És az ilyen bejegyzések, még mindig arra jók, hogy mém legyen belőlük a közösségi médiában, mert az ilyen kreténeket úgy szokták mutogatni, mint a majmokat az állatkertben.

2023. febr. 1. 06:45
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

Aki 7 és fél dkg felvágottat kér az szándékosan provokálja a pultosnőt.

Persze, ha igaz amit írsz és nem csak itt hergeled a népet.:)

2023. febr. 1. 09:04
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen idióta vevők, anyum pultban eladó, mindig az ilyen sztorikon röhögünk otthon.
2023. febr. 1. 09:06
 34/51 anonim ***** válasza:
90%

32-es, pontosan, erre mondtam azt, hogy ezt azért nem sok választja el attól, hogy úgy b@sszák ki, mint macskát sz@rni.

Csak tegyen még rá egy lapáttal.

Kezdjen el, miatta balhézni, vagy hangoskodni, a lábát be nem teheti oda többet. Pláne, ha valami kisseb bolt.

A világon nincs az a kereskedő, akinek szüksége lenne ilyen "vevőre", aki csak a normális vevőket tartja fel, extra munkát ad az alkalmazottaknak, és műbalhékat provokál ki, megbotránkoztatva a többi vevőt.

Csak akadékoskodjon tovább, majd adnak róla egy képet a biztonságiaknak, aztán azokon keresztül próbáljon bemenni.

2023. febr. 1. 10:04
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen problémáid vannak, ne méterre, vagy ne dekára vedd a felvágottat, hanem a 3 zsemlébe 3 szelet felvágottat vegyél és nincs probléma belőle. A baj az, hogy ha holnap valakitől 75 gramm párizsit kérsz, és az ki is méri neked, akkor holnapután már 77 grammot vennél, mert 3 forint 50 fillérrel bentebb vagy a kereten és 2 gramm még belefér. Na de 77 grammal már maga a fogyasztóvédelem is elküldene vagy melegebb éghajlatra, vagy ajánlana egy jó pszichiátert.
2023. febr. 1. 13:59
 36/51 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, már találkoztam a kérdezővel. Valaki előttem a Lehelen különféle drazsékból kért 2-3 dekagrammot, de vagy tízfélét.

A sokadiknál kérdezem az eladót: Tessék mondani, mák van? – feleletként rám kacsintott.

2023. febr. 1. 14:27
 37/51 anonim ***** válasza:
26%
:)))))
2023. febr. 1. 14:31
 38/51 anonim ***** válasza:
89%
A múltkor itt kérdezősködött valaki, hogy 1 db dió mennyibe kerül.
2023. febr. 1. 14:40
 39/51 anonim ***** válasza:
21%
én azt kérdeztem inkább hogy egy darabot is lemérnének-e és eladnának nekem a boltban. az ár csak abból adódó érdekesség volt. -a diós
2023. febr. 1. 14:57
 40/51 A kérdező kommentje:

Ki mentem is ugyanoda a nőnek mondtam hogy 8 szeletet akarok a párizsitból. Naaaaa ezt ki tudta mérni ! A hülye!

Innentő igy kérek.

2023. febr. 1. 16:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!