Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Ha én 7 fél deka felvágottat...

Ha én 7 fél deka felvágottat kérek miér ad 8 9 dekát a pultusnő?

Figyelt kérdés
Nem 1 hanem több boltba is így járok! Ha én 7 fél dekát akarok annyit aggyon! De nem? Mi ez már?

2023. jan. 31. 12:52
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
83%

"Ha 5 forint akko 5 forint az is penz!"

5 forintért az utcán nem hajolok le, lófszt nem ér. Mindig otthagyom valahol ha visszaadják, nemhogy még ugassak emiatt meg saját magam járassam le.

2023. jan. 31. 13:50
 12/51 anonim ***** válasza:
90%

Én megértem a Kérdező gondját, bár ilyesmiken már önvédelemből nem idegeskedem, mert naponta 8x idegrohamot kaphatnék.

Nekem a legutóbb a hentes okozott "jó perceket"

Kértem 2 pár, azaz 4 db debrecenit, erre a hentes megkérdezi, hogy 5 db lehet? Miközben előtte volt a pultban még vagy 100 db, tehát nem az utolsó 1 db-ot akartam otthagyni.

Esküszöm azt hittem, hogy viccel, még el is vigyorodtam!

Aztán rájöttem, hogy halál komolyan kérdezi.

Erre mondtam, hogy "Nem, csak 4 db-ot kérek!" erre láthatóan durcás lett, de tojok bele! Legközelebb nem megyek oda.

2023. jan. 31. 14:12
 13/51 anonim ***** válasza:
52%

Na ez beletalált.

Én pont az ilyen h.lyéken szórakozni járok ide.

2023. jan. 31. 14:15
 14/51 anonim ***** válasza:
87%

Milyen 5 forintról beszélsz, meg nyerészkedésről, hát azért a pénzért is kapsz terméket, nem ellopják tőled!

De nyugodtan kérd a "panaszkönyvet" (mint ha lenne olyan...)

irkálj bele, az a tiszta!

Ha ettől leszel nyugodt, irkálj. Kutya nem fog vele foglalkozni.

Max ha sokat akadékoskodsz, kitiltanak a boltból, aztán te leszel az, aki nézhetsz. :D

2023. jan. 31. 14:18
 15/51 anonim ***** válasza:
92%
16: mindenaron el akarja adni a virsliket es igy probalkozik. 4 db az 4 db, nem 5, meg csak el se kell felezni semmit. de az, hogy bunko is volt raadasul a hentes, minosithetetlen!
2023. jan. 31. 14:22
 16/51 anonim ***** válasza:
88%
Biztos kellene pár tolmács, meg nyugtató, mire értelmezenék, amit a panaszkönyvbe írsz. 🙄 Na meg pár zacskó popcorn mókás estékre.
2023. jan. 31. 14:23
 17/51 anonim ***** válasza:
95%
Jó, a virslinél tényleg annyi hogy kiveszel 4et vagy 5öt, de párizsinál ki a fszom tud neked pontosan hét és fél dekát vágni? Plusz ugye gondolkm szeleteljék is fel, meg a szelet se legyen má ilyen okádék fél szelet, szóval mindenképp azt javaslom, vidd perre az ügyet 🙄🙄
2023. jan. 31. 14:39
 18/51 anonim ***** válasza:
91%
Ha pl. 3000 Ft/kg árú felvágottról beszélünk, 1 dkg ára 30 Ft, ez sem sok, de nem 5 Ft.
2023. jan. 31. 14:40
 19/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérhetsz PONTOSAN 7,5 dkg-t. Mert a szeleteket NEM felezik! AZT kérheted, hogy NE legyen 7,5 dkg-nál TÖBB! (Bár ennek így tényleg semmi értelme, mert ha anyagi okai vannak, akkor inkább ezt összegszerűen szokták megadni, én is kértem már X forint értékben felvágottat, ha épp annyi pénz volt nálam vagy nem akartam többet rákölteni. De vevőként persze, kérhetsz értelmetlen dolgokat, és így ki is tudnak szolgálni.)
2023. jan. 31. 14:44
 20/51 anonim ***** válasza:
85%

A jogszabályok nem követelik meg a grammra pontos mérést. A hentespult nem vegyészeti laboratórium. Panaszkönyv már nincs, Vásárlók könyve az van. De nincs olyan hatóság, amelyik neked adna igazat. Olyan szó nem létezik, hogy aggyon, adjon az van.

De javaslom neked a következőt!

Mond meg neki, hogy vágjon le egy nagyobb darabot a rúdból. Mérje le grammra pontosan. Mérje le félmilliméter pontosságú eszközzel a hosszát.

A két adatból számolja ki, milyen vastagság lenne a 7 grammos.

Állítsa be a kést ennek megfelelően.

Ha nem így cselekszik, mássz át a pulton, és verd jól meg.

Várj, nem jó. A roncsolási veszteséget nem vettem figyelembe, szóval szeletelés kor hány tized gramm…

2023. jan. 31. 17:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!