Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Pennybe nem a polcon feltünt...

A Pennybe nem a polcon feltüntetett árat ütik be a kasszába?

Figyelt kérdés

Tatabányai penny, narancs 499 helyett 349 ft. a blokkon meg 499 van.

A múlt héten az almalével jártam ugyanúgy, és csak itthon vettem észre.

A blokk alján nincsen minuszolás.

Miért csinálják ezt, más városban is ilyen a penny?

2023. jan. 30. 11:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
A kasszánál kell azonnal szólni!
2023. jan. 30. 11:14
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Le szoktam fotózni a kérdéses termékek árait.
2023. jan. 30. 11:16
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Csak szólok, NEM az árat ütik be, hanem a termék kódját. Azzal nem tud mit tenni a kasszás, ha a rendszerben nincs átírva a termék ára, legfeljebb vezetőt tud hívni, hogy intézkedjen.
2023. jan. 30. 11:19
 4/12 A kérdező kommentje:
értem én, hogy itt nem a kasszás a hibás.
2023. jan. 30. 11:29
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk a Sparoknál szokott ez lenni. Veszünk valamit, ki van írva az ára pl. 1700 ft, aztán később látjuk, hogy 2500 van a blokkon.
2023. jan. 30. 11:46
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Aktuális még/már az akciós ár? Használtad a penny kártyád? Ha ezekre igen a válasz, a kasszánál kell jelezni.
2023. jan. 30. 12:35
 7/12 anonim ***** válasza:
65%

Lehet, hogy elnézted.

Ahogy már fentebb írták, lehet, hogy valamihez kötve van az ár.

Vagy más a mennyiség. Pl. a narancsnál 1 kilóra vonatkozik az ár. De amit megvettél, az 1,3 kiló volt.

2023. jan. 30. 13:07
 8/12 anonim ***** válasza:
49%

Én pár éve németben találkoztam ezzel, hogy még kint volt az akciós ár, de már nem volt akciós a termék. Itt is lehetett hasonló.

Tényleg semmi árat nem ütnek a kasszánál, nem ők számolnak rosszul meg semmi ilyesmi. Ami a blokkon van az a rendszerükben rögzített ár. Azzal nem tudnak mit kezdeni. Az lehetett, hogy nem azt az almát vetted amire vonatkozott az akció. Már nem volt érvényes az akció, csak még valamiért kint volt a tábla. Vagy már kirakták a táblát, de még nem került átírásra a rendszerben.

Ilyen pár helyen előfordulhat. Tesconál is találkoztam már ilyennel. De őszintén, ha valaki filléreskedik akkor ne vegyen luxus cikkeket. Aki meg nem az ilyen infláció mellett ne azon a 20-30, esetleg 100, 200 forinton akadjon fent. A végösszegnél. Nekem öszintén fel se tünne már, mikor alap élelmiszerekre fizet az ember 20ezer forintot, amit 2 éve 5ezerért megkapott. Az a 200ft már csak csepp a tengerben.

2023. jan. 30. 13:09
 9/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem lehet, hogy Penny kártyával lett volna akciós, te meg nem húzattad le a kártyádat?
2023. jan. 30. 13:10
 10/12 A kérdező kommentje:

itt a narancs az aktuális heti reklámújság címoldalán:

[link]

és a penny kártya is le lett használva.

2023. jan. 30. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!