Unicum zárjegyen van feltüntetve ár?
Sziasztok!
Az édesapámnak vettem karácsonyra Unicumot ( 0,5 l , sima unicum, nem szilvás, nem barista ). Az érdekelne, hogy a zárjegyen, fel van tüntetve a pia ára?
Mert a zárjegyre emlékszem, mielőtt becsomagoltam, de elfelejtettem megnézni... és már be van csomagolva, odaadtam egy családtagomnak hogy vigye haza a karácsonyfa alá (én nem megyek vidékre haza karácsonykor ).
És nagyon cikinek tartanám ha az ára rajta lenne a zárjegyen. Régebben vagy a cigire vagy alkoholokra (? nem tom melyikre, passz) rá szokták írni az árat...
A kérdés az, hogy MOSTANÁBAN, tehát mondjuk az utóbbi két hónapban a zárjegyekre tesznek árakat, vagy nincs rajta az ár?
Be van csomagolva az ajándék ( 0,5 l unicum) és aggódok hogy a zárjegyen rajta van az ár.
Nem akarom, hogy az ajándékozott családtagom lassa, mennyiért vettem...
Szerintetek az ár, rajta van egy zárjegyen
vagy nem írják rá a zárjegyre az árat,csak annyi hogy ZÁRJEGY ?
Ha a zárjegyen ár lenne, akkor mindenhol annyiért kellene adni, és a szeszesitaloknál véletlenül sincs így.
Nemtom melyik okoska pontoz le fekete-fehér tényeket, de ma már a dohányzárjegyen sincs ár, pedig az fixáras. (Régebben volt rajtuk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!