A Spar hogy maradhatott fennt?
Gondolom a vásárlók minőségibb termékeket is találnak sok esetben a polcokon, ez is jelentheti a népszerűségét. Kuponok, kedvezmények kifogása is lehet, nálunk egy helyi több ezer embert foglalkoztató gyár esetében havonta adnak az ott dolgozóknak árkedvezményeket. Ilyenekre, gondolnék, hogy ide járnak szívesebben.
Múltkor, a facebookon láttam egy képet, ahogy egy élő egér van a zsömlék közt a Spar-ban, az mondjuk elég riogató volt :D
Igazából tény, hogy a Spar és a Tesco is drágább, mint a többi, viszont nagyobb a választék is. Mi sem ezeken a helyeken szoktunk nagybevásárlást végezni, de még is van, amit ezeken a helyeken szoktunk megvenni, mégpedig azért, mert előfordul, hogy Aldiban/Lidlben/Pennyben nem igazán van olyan, ami nekünk kellene. Pl. amilyen lisztet én használok, az tényleg nincs a fentebb említett hármas egyikében sem tudtommal, szóval sokszor marad a Tesco vagy a Spar, hiába drágábbak, ha ott van, ami nekem kell. Illetve ha már Sparban vagyunk, akkor megnézzük az akciós termékeket, mert azért ki lehet fogni jó áron akciós dolgokat.
De emellett ha valaki csak a Sparba jár nagybevásárlásra, az is érthető, hiszen szerintem a Sparból van a legtöbb üzlet az országban. Akinek nincs autója, vagy ilyesmi, annak sokszor könnyebb leugrani a közeli Sparba, mintsem buszozni több kilométert, hogy aztán nehezen hazacipelje a bevásárlást. Nálunk is, megyeszékhelyen lakunk, és mindenhol ott a Spar, mindig a lakótömbökhöz közel, szóval nyilván aki ott lakik azokban a lakótömbökben, az sokszor inkább a Sparba fog menni, főleg ha csak néhány holmit akar venni. Meg amúgy én azt mondanám, hogy hiába drágább a Spar, de ott legalább van választék, és valószínűleg megtalálod, amit keresel. Nemegyszer volt már az, hogy akartam valamit, ilyen nagyon alap dolgot, pl. egy konzerv lencsét, de az Aldi/Lidl/Penny-ben üres volt a polc. A Sparban általában ez nem történik meg, mert ha nincs is a legolcsóbb fajta x dolog, akkor is sokszor van más márkától.
mert a sajt és a felvágott pl olcsóbb mint a lidlben
a zöldség gyümölcs kb egy árban van
egyedül szárazáru miatt megyek a lidlbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!