Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mi a véleményetek a Lidl új...

Mi a véleményetek a Lidl új elrendezéséről?

Figyelt kérdés

A III. kerület Huszti úti boltban legalábbis, új elrendezést vezettek be, minden TELJESEN megkavartak minden kb az üzlet másik oldalára került.

Ez azért durva mert ez a lidlre sosem volt jellemző, sőt Németországban is mindent ugyanott találtam meg mint itthon.

2023. jan. 19. 00:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Változtatnak rajta, hogy járd végig az üzletet, mire megtalálod, amit venni szoktál. Kerüljön a szemed elé olyan is, amit eddig nemigen vettél. Marketing fogás.
2023. jan. 19. 03:58
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Kerülhetek akár 5 óráig, nem egy amőba vagyok, ha nem kell nekem és másért jöttem akkor nem veszem meg.
2023. jan. 19. 04:11
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Felesleges kavarás. Inkább önkiszolgáló kassza kéne, vagy valami megoldás arra a problémára hogy méteres sorok vannak a kasszáknál. A kasszák közelében lévő terméksorokhoz hozzá sem lehet férni, szinte rátapadnak a felsorakozó emberek.
2023. jan. 19. 06:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szokásuk a nagyobb helyeknek, hogy néha átrendezik, így az embernek muszáj végigmenni akkor is, ha addig célirányosan ment, hiszen így lehet olyat is meglát és negvesz amit előtte nem
2023. jan. 19. 06:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
2: nyugodj meg, a módszer ettől működik. Ahogy működik a szemmagassággal való játék. Mindenhol folyamatosan rendezik a berendezést és a kiemelt helyeket.
2023. jan. 19. 07:17
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Én eddig se tudtam mi hol van benne, meg az egyéb üzletekben se, szóval tőlem átrendezhetik hetente is.
2023. jan. 19. 07:38
 7/11 A kérdező kommentje:

A környéken már amúgy minden lidlben van önkiszolgáló kassza.

És tudom hogy marketing fogás, de a lidl nem csinálta eddig

2023. jan. 19. 09:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a teljes átrendezést talán nem, de a gondolavégeket és a hűtőpultokat ők is rendszeresen rendezik. Nem beszélve az akciós-szezonális termékekről.
2023. jan. 19. 09:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs egy lidlben sem önkiszolgáló (Borsod, Heves megye)
2023. jan. 19. 09:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#5 Legfeljebb a hülyébbeknél
2023. jan. 19. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!