Mi a véleményetek a Lidl új elrendezéséről?
Figyelt kérdés
A III. kerület Huszti úti boltban legalábbis, új elrendezést vezettek be, minden TELJESEN megkavartak minden kb az üzlet másik oldalára került.
Ez azért durva mert ez a lidlre sosem volt jellemző, sőt Németországban is mindent ugyanott találtam meg mint itthon.
2023. jan. 19. 00:05
1/11 anonim válasza:
Változtatnak rajta, hogy járd végig az üzletet, mire megtalálod, amit venni szoktál. Kerüljön a szemed elé olyan is, amit eddig nemigen vettél. Marketing fogás.
2/11 anonim válasza:
Kerülhetek akár 5 óráig, nem egy amőba vagyok, ha nem kell nekem és másért jöttem akkor nem veszem meg.
3/11 anonim válasza:
Felesleges kavarás. Inkább önkiszolgáló kassza kéne, vagy valami megoldás arra a problémára hogy méteres sorok vannak a kasszáknál. A kasszák közelében lévő terméksorokhoz hozzá sem lehet férni, szinte rátapadnak a felsorakozó emberek.
4/11 anonim válasza:
Szokásuk a nagyobb helyeknek, hogy néha átrendezik, így az embernek muszáj végigmenni akkor is, ha addig célirányosan ment, hiszen így lehet olyat is meglát és negvesz amit előtte nem
5/11 anonim válasza:
2: nyugodj meg, a módszer ettől működik. Ahogy működik a szemmagassággal való játék. Mindenhol folyamatosan rendezik a berendezést és a kiemelt helyeket.
6/11 anonim válasza:
Én eddig se tudtam mi hol van benne, meg az egyéb üzletekben se, szóval tőlem átrendezhetik hetente is.
7/11 A kérdező kommentje:
A környéken már amúgy minden lidlben van önkiszolgáló kassza.
És tudom hogy marketing fogás, de a lidl nem csinálta eddig
2023. jan. 19. 09:34
8/11 anonim válasza:
Kérdező, a teljes átrendezést talán nem, de a gondolavégeket és a hűtőpultokat ők is rendszeresen rendezik. Nem beszélve az akciós-szezonális termékekről.
9/11 anonim válasza:
Nálunk nincs egy lidlben sem önkiszolgáló (Borsod, Heves megye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!