Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Melyik a legminőségibb, árban...

Melyik a legminőségibb, árban reális élelmiszerbolt szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy az alábbiak közül melyik a legminőségibb, árban reális élelmiszerbolt? Jártam mindben, piacra is szoktam járni, de kíváncsi vagyok a véleményekre.

- Aldi

- Lidl

- Penny

- Tesco

- Metro

2023. jan. 6. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Egy kutya, mindenhol más amit érdemes megvenni.

A húscuccokat a coopban szoktam meg a kenyeret,mást a penny és a Lidlben.

2023. jan. 6. 17:32
 2/4 Metionin ***** válasza:
81%
Nálunk a Lidl meg talán az Aldi. A Tesco is jó volt régebben de átépítették és azóta kaki, a Penny mindig az volt, Metroban meg nem voltam soha.
2023. jan. 6. 17:41
 3/4 anonim válasza:
100%
Szerintem a Lidl és a Tesco
2023. jan. 6. 18:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Ár és minőség arányban a Lidl a legjobb.

Az aldit nem szeretem mert olyan mint 1 lidl koppintás csak rosszabb.

A penny és a tesco elég hitvány ha saját márkás minőségről van szó, de néha vannak jó akcióik.

Metro meg csak akkor éri meg ha nagytételben vásárolsz vagy ha valami különlegesebb dolog kell.

Ott van még a spar aminek a minősége egész elfogadható, de erősen túlárazott. Viszont a hús az náluk a legjobb a lidl mellett. Mondhatni nekem a Spar csak egy húsbolt mert csak azért járok oda.

A hazai láncokban mint a coop és a CBA sosem értettem miért is jár oda valaki vásárolni bármit is mikor azok a legdrágábbak és minőségre sem vágom hanyatt tőle magam főleg nem a Cooptól.

Nálam a Lidl vezet toronymagasan.

2023. febr. 1. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!