Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Ugye nem kell ezért bűntudatna...

Ugye nem kell ezért bűntudatnak lenni?

Figyelt kérdés
Van egy pár 20 százalékos kedvezménykuponom amit a Sparban lehet beváltani. Igazából úgy kell hogy amikor a kedvezményt levonta akkor át kell adni arra a termékre a kupont. De mivel én önkiszolgáló kasszát használok, én szkennelem be a kupont, és ha az ott dolgozó asszisztens nem jön oda a kuponért akkor én nem erőltetem, akkor elteszem és használom máskor is. Mert a gép engedi. Azt gondolom, ezzel hogy most egy kicsit pár napig spórolok, amíg érvényes a kupon, azzal nem ártok senkinek, hiszen brutálisan emelik az árakat de a bevételt nem, de ezzel pár napon keresztül tudok spórolni.
2022. dec. 11. 21:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Nahát, ezt nem is tudtam!

Egyébként már van bűntudatod, mert ellenkező esetben nem írtad volna ki a kérdést, hiszen végső soron ez csalás, nem?! :)

2022. dec. 11. 21:28
 2/11 anonim ***** válasza:
8%

Nem egészen vágom a kérdést.

Van egy kupon, ami határozott ideig érvényes. Nincs rá szabály, hogy köteles vagy minél előbb ellőni. Nem is várja el a Spar sem, nem fognak megmotozni, hogy van-e nálad kupon. Ha pénztárnál fizetsz, akkor is a te döntésed, hogy akarsz-e vele élni, vagy sem.

DE ezt a kupont nem ismerem, nem tudom, hogy konkrét termékre vonatkozik, vagy a vásárlás összértékére, vagy a legolcsóbb termékre...

Ha pl. a legolcsóbb termékre vonatkozik, akkor érdemes azt csinálni, hogy a legdrágább cuccot magában veszed, és úgy lövöd el a kupont, aztán vásárolsz újra.

Egy szóval egyáltalán nem kell bűntudatnak lenni, mert nem bűn ez.

2022. dec. 11. 21:34
 3/11 anonim ***** válasza:
10%
Állítólag semmire se jó a kupon... azt sírják a gyakorizók tucatnyi kerdesben.. 😂😂😂
2022. dec. 11. 21:43
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy csak dolgozói kártyával lehetca kupont beolvasni, szóval kamu a kerdés.. mindig oda kell hívni a felügyelőt.
2022. dec. 11. 21:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem. Azt mondták múltkor hogy nekem kell beolvasni.
2022. dec. 11. 21:47
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Mesélj meg...😁
2022. dec. 11. 22:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
8gen, beolvasni neked kell, de q felügyelő hagyja jóvá.
2022. dec. 12. 06:32
 8/11 NTBS ***** válasza:
100%
Ne legyen ezért bűntudatod. Majd rájönnek és kijavítják.
2022. dec. 12. 12:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

#7: pontosan!

És épp azért van így, hogy a kérdezőhöz hasonló "megoldjuk okosba" ügyeskedők ne tudjanak variálni az akciós kuponokkal, meg leárazós vonalkódokkal....

2022. dec. 12. 12:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod tudni megkárosítani a boltot, mint szeretnéd ;)
2022. dec. 12. 13:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!