Miért nepszerűbb a Lidl mint a Penny?
A válaszom: minőség, választék.
A pennybe a lábam be nem teszem, pedig innan ahol lakok egy köpésre van. Inkább autókázok kicsit.
Akárhányszor be mentem a pennybe majd fel löktek, raklapok az útban amitől elférni se lehet, és ha szóltam még majdnem én lettem lehülyézve, hogy " hádde valahogy ki kell tenni az árút. " Persze ki kell. De a vásárlótér nem raktár, ezenkívűl se a lidlbe, se az auchanba, se a sparba pl nem láttam még raklapot a sorok közt.
Ezenkívűl van 4 pénztár, rogyásig vannnak a sorok, erre pont mikor sorra kerülnék elhajt a kasszás mert ő épp bezár. Persze értem én, hogy ő is ember neki is kell pisilni kakilni, cigizni, enni. Nem is az eladót hibáztatom hanem a penny vezetőségét amiért ennyire leterheli a dolgozóit.
A másik, amit egyszerűen se a lidlnél, se a pennynél, se az aldinál nem értek, hogy mi a bánatos lókolbász hegyes végéért nincs kisebb kosár csak kocsi.
Főleg egy kisebb alapterületű boltban. Tudom, hogy többet vásárolj. Csak mikor hátulról egy ember oldalról egy ember tolja nekem azt a sz.rt akkor néha elgurul a gyógyszerem.
Visszatérve. Lidl. Választék, minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!