Titeket nem idegesít a Lidl hűtőrészlege?
Én aldiba járok de ott is ugyanez. Engem is nagyon bosszant. Főleg nyáron, mikor vékony ruhában megfagyok mellette 🥶
Nem tudom, miért lenne olyan óriási feladat felrakni pár ajtót...
Többet vásárolnak az emberek ha egy mozdulattal elérik és nem kell ajtót kinyitni, becsukni (mikozben meggondolhatjak magukat.
Szoval anyagilag a cegnek megeri
Pontosan. A tescoban vagy auchanban (ajtós hűtő) ezerszer szívesebben nézegetem az árut, shoppingolgatok. Aldiban vagy lidliben (nincs ajtó) felkapom ami kell és eltűnök. Vagy a páromat küldöm oda 😂
Akar a rosseb a hidegben válogatni hosszasan, meg se nézem mik vannak.
Az itteni lidlben a húsoknál van ajtó, így az a része nem problémás..
Sajtra meg nem futja😃 (csak vicc, de nyilván kevesebbszer veszek.. ott nem is időzök sokat, mert engem is zavar, hogy jön rám a hideg)
Egy ajtós hütörendszert beszerezni igen sokba kerül, a régi kidobása is gyakorlatilag kidobott pénz.
Ha mindenhol hütöcserét tartanának, az összes hütött árura rá kellene tenni az arányos ártöbbletet.
Ahol van, ott csak azért, mert amikor az egészet elindították, akkor már volt ajtós hütö, nem kellett kidöbni egy régi rendszert és venni egy komplett újat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!