Melyik "olcsóbb"?
Figyelt kérdés
Sok vita van arról, hogy a Penny vagy a Lidl az "olcsóbb" manapság. Én személy szerint nem tudom eldönteni, mert nincs annyi felesleges pénzem, hogy mindkét helyen megvegyem ugyanazt. Vagy itt vásárolok be, vagy ott. És persze azért a kosár tartalma sem mindig egyforma. Nektek mik a tapasztalataitok? Bár épp tegnap olvastam, hogy az Aldi lett a legolcsóbb... Az nincs itt, ugyhogy tök mindegy nekem. Tesco amúgy nem olcsó, Spar sem, bár ott néha lehet kifogni jó ajánlatokat. Auchan, Metro nincs a közelemben. CBA, Coop, Reál, hát arról nem is beszélve...2022. nov. 13. 08:16
1/4 anonim válasza:
Én pár hónapja a Pennyt és Lidl-t összehasonlítottam. Teljes árú, azonos, vagy közel azonos minőségű termékeket vettem figyelembe. Nagyon sok egyforma áron van, ami nem, azoknak a 90%-a olcsóbb a Lidlben. Összességében egy átlagos bevásárlásnál nincs érdemi különbség a Lidl, Aldi, Penny között.
2/4 anonim válasza:
Nálunk Aldi, Lidl van, szerintem utóbbi egy picit drágább.
Pennyben az akciós termékek szerintem időnként olcsóbbak, az alapárak hasonlóak, de nem esik útba úgy, hogy megérje átszoktunk oda.
3/4 anonim válasza:
"Én személy szerint nem tudom eldönteni, mert nincs annyi felesleges pénzem, hogy mindkét helyen megvegyem ugyanazt."
Nem kell megvenned, én sem veszem meg, hanem átnézem a lapozható újságokat.
Nálunk is csak Penny, Lidl és Coop van, a Coopot kihagyom, mert felénk az a legdrágább.
A Lidl és a Penny között ingázom, (szinte egymás mellett vannak) mert figyelem az akcióikat. Mindegyiknél van olyasmi, ami csak náluk kapható és megszoktam, szeretem. Hatalmas eltérés nincs az áraik között, 10-100 Ft differenciáért nem mondok le a kedvelt termékről.
4/4 anonim válasza:
Miért kell mindkét helyen megvenned az akármit ahhoz, hogy tudd, hogy egyik helyen 500, a másik helyen 600 Ft?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!