Ma leejtett egy péksütit a Tescoban, amit már kifizetettem, kicsúszott a zacskóból, megehetem így még?
Hat én nem ennem meg :D Lehet finnyás vagyok, de gondolj bele, mennyi mindenen atmentél a cipoddel, ki tudja mibe léptél bele. Na most egy áruházban nem mosnak fel túl gyakran, na meg nem is alaposan, szóval min 50 ember átlépett azon a padlón, ahova ejtetted. ( jó esetben ) A baktériumok nagyon gyorsan szaporodnak, akar másodpercenként .
Itthon leesik, sokszor meg akkor is inkább kidobom, mivel a konyhában utcai cipovel is járunk.
Szóval, lehet nagyon erős immunrendszered van és semmi bajod nem lesz tőle, de az is lehet, olyan tapadt rá amin az erős immun rendszer se segít:D A te dolgod, kockáztatsz e. Van ilyen ismerősöm aki aztán mindent megeszik, én nem ez a típus vagyok. Szíved joga, de a fentieket vedd figyelembe :)
Másrészt tényleg kb 300 Ft, ne ezen múljon :)
Halálosan ellene vagyok a pazarlásnak, de ez tuti, hogy kidobnám.
Sokszor nem is tudjuk, hogy milyen - esetleg halálos - kórokat tudunk összeszedni ilyesmitől.
Az emberek köpködnek az utcán, a TBC-sek és más fertőző betegek is, megszárad, valaki belelép, a cipőjén beviszi a boltba, neked leesik a zsemléd pont oda és máris megvan a baj.
Gondolj csak a hajléktalanok higiéniájára, egészségi állapotukra és az utcák tisztasági szintjére!
14
Na de ha beteszi a sütőbe egy kicsit azt kibírja a TBC,ellenáll ~180 foknak?Szerintem nem...
Én simán megeszem. Semmi bajom nincs tőle, de most nem fogok még egyszer boltba menni, mert jaj, 4 mp-re a földhöz ért a kifli.
Tekintve, hogy hányan megtapogatják előtte, nem tökmindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!