Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért engedik ezt meg a kínai...

Miért engedik ezt meg a kínai gyorsbüfék?

Figyelt kérdés
Rendszeresen előfordul, hogy dél környékén áll a hosszú a sor és sokan egy adott ételre várnak, de valaki a sor elején felvásárolja az egészet és utána vagy hoppon marad minden utána következő vagy várható fél-egy órát mire újabb adagokat készítenek... Kérdésem, hogy ezt miért engedik meg, miért nem korlátozzák a vásárolható darabszámot? Ma is mentem, hogy szezámmagos-mézes bundás csirkét vásároljak ebédre. 10-en álltunk a sorban. Legelől, nem viccelek valaki mind a harminc-negyven darabot elvitte egy húzásra, utána ment a mérgelődés, hogy többen is arra vártak, ezért álltak be a sorba.

2022. okt. 11. 15:41
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
88%
30: vihar a biliben... :)
2022. okt. 11. 17:54
 32/43 anonim ***** válasza:
87%
"Akkor örülj, hogy nálatok meg tudják ezt tenni, mert ekkora a forgalmuk." Mindenhol pótolják, de ne zavarjon, nyavalyogj tovább a semmin...
2022. okt. 11. 18:35
 33/43 anonim ***** válasza:
87%
Kedves kérdezö! Csak egy dologra adj még olyan "frappáns" választ mint a többi hozzászolásra: Milyen jogon, milyen felhatalmazással mondhatná az elado a vásárlonak, hogy a kikészitett árubol hány darabot kaphat meg????
2022. okt. 11. 18:46
 34/43 anonim ***** válasza:
94%
Miért ne engednék? Pont az a lényege az egésznek, hogy kifizessék és elvigyék, amit készítenek kaját. Nekik az édesmindegy hogy egy ember viszi el vagy tíz.
2022. okt. 11. 19:02
 35/43 anonim ***** válasza:
93%
én úgy jártam mikor a sült tészta elfogyott hogy pár perc és kész a másik, ami úgy is lett, viszont itthon vettem észre hogy nem olyan tisztességel megcsinált volt, mert néhol fehér maradt a spagetti, szóval csak felütötték és összeforgatták sima főtt tésztával. megértem hogy a porblémád bosszantó, de sztem annak fejében nem korlátozzák hogy itt biztosra tudja hogy eladja és nem marad a nyakán esetleg ha mégsem kérnék azt olyan sokan
2022. okt. 11. 19:18
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

#36: 😂

Nekem az a csaj jutott eszembe, akit zárás előtt 1 perccel már nem engedtek be a boltba és itt verte magát hosszan hogy nem kaphatta meg a kóláját... 😂😂😂

2022. okt. 11. 20:03
 37/43 qkker1 ***** válasza:
79%
Arról lemaradtam.
2022. okt. 12. 07:51
 38/43 anonim ***** válasza:
85%

#38: már elég régen volt, tán egy éve is megvan....

Sajnos nehéz lenne előbányászni. De priceless volt, ahogy virtuálisan itt toppantgatott és rendőrségnél akart feljelentést tenni. :-D :-D

Nem volt képes felfogni, hogy ha egy bolt 7-ig van nyitva, akkor az nem azt jelenti, hogy 7-kor még bemehet vásárolni.

2022. okt. 12. 09:51
 39/43 qkker1 ***** válasza:
79%
Köszi, kár hogy nincs meg, szeretek az ilyen barmokon röhögni.
2022. okt. 12. 09:56
 40/43 anonim ***** válasza:
90%

#40: szerencséd volt, mert a "feljelentés" szóval megtoldva a keresési feltételeket kidobta a gugli. Tessék, itt van. Jó szórakozást! :-)))

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1099..

Szerinte kiskorú személy bántalmazásának minősül, hogy nem engedték be... Bruhahahaha.... :-D

2022. okt. 12. 10:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!