Mi vesz rá egy 50 körüli férfit, hogy 3 sört külön külön fizessen ki a Sparban, hogy 3 vásárlásnak tekintse a pénztáros és 3 kupont adja neki? Én meg már ott nevettem mögötte, amikor mondja neki, hogy ez 3 vásárlás.
Én nem vagyok ötven éves férfi, de megértem azt aki kupont akar, és azt is megértem aki sört iszik meg akkor is ha kevés pénze van.
Néhány hónapja durvább lett a depresszióm, és nem volt se pénzem, se időm segítséget szerezni, a közvetlen családom meg tojt rám magasról kb. A hét egyetlen jó napja az volt, amikor szombaton kora délután ittam egy-két pohárral. És akkor estig egy kicsit könnyebb volt minden. És egész héten azokat a szombatokat vártam, mert már csak az adott örömet.
(Ha valakit érdekel, huszonéves nő vagyok, és csak heti egyszer iszom, tehát nem vagyok a klasszikus alkoholista példája.)
"Fillérbszás. Ha annyira számít neki a 20 ft is, talán nem sörre kéne költeni."
Lehet, hogy ez a három üveg sör segít neki abban, hogy ne nyírja ki magát, hogy elviselje a következő napot. Nem tudhatod mi zajlik benne.
Tudom.
Igazából az ivással csak az öngyilkosságot halogatom, hátha az új gyógyszereim hatnak.
Túl vagyok azon, hogy legyen előttem bármiféle jövő, amit az alkoholizmus tönkre tudna tenni.
De azért köszi az aggódást, kedves tőled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!