Kb hány százalékkal drágább a Spar a többi üzletnél?
Ezt én olyan 15%-ra saccolom. De ugye nem hiszem, hogy univerzálisan meg lehetne mondani, mert minden termék más. Sok esetben szinte kb ugyan az, de vannak olyan termékek ahol például tök nagy a különbség. Meg ugye az árak is inganak.
Legutóbb például amikor mandula tejet vettem a Spárban 990 Ft volt még más üzletben pedig 730 Ft.
8.759%
😎
Na de modt komolyan.... milyen termekek vonatkozásaban...?
Attól függ, miket hasonlítasz össze.
Teljesen mindegy hol vásárolsz, ha kiismered magad az üzletben kihozod olcsóbban.
Mi sokáig a sparra kényszerültünk, oda szoktunk, majd elköltöztünk és egymás mellett van a lidl és a spar. Bementünk a lidl-be, de sokszor többet hagytam ott mint a sparban, úgy hogy kb. Ugyanazt veszem mindig. Tehát non food, vagy nasi nem igazán játszik.
Akkor jöttem rá, hogy azért mert a sparban tudom mi éri meg, ha emelnek, vagy más árú van, akkor hagyom. A lidlben nem voltam járatos, így drágában jövök ki, mert nem azt néztem mi éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!