Melyik üzletláncba vannak a legjobb árértékarányú termékek?
Figyelt kérdés
Eddig a SPAR-ba jártam mindig mert az volt közel, illetve pl. a Spar párizsit szeretem , meg a többi felvágottak is mindig frissek voltak ebben a nagyobb Sparban ahova jártam, viszont most kezdenek elszállni az árak ugyebár, és több helyen olvastam, hogy a Spar drága , most ez csak mítosz vagy tényleg drágább mint mondjuk egy Auchan vagy LIDL?
Amik vannak a városomban: Tesco,Auchan,LIDL,ALDI,SPAR, nagy CBA-k , van még coop meg ilyenek is de azt nem sorolom, szerintem ezek a legnagyobbak a városban
2022. szept. 25. 17:32
11/13 anonim válasza:
Én a Penny Lidl és COOP hármasban szoktam vásárolni , mindenhol mást.
12/13 A kérdező kommentje:
Penny és COOP fel tudja venni a versenyt ezekkel a nagyobb boltokkal? Vagy kisebb városban/faluban laksz?
2022. szept. 25. 19:09
13/13 anonim válasza:
Persze hogy fel, infláció van mindenütt azt veszem ami olcsóbb és finom, nyilván a lidlben nem fogok pékárut venni, a Coopban megveszem a felvágottakat, húst kenyeret, a többit meg a másik kettőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!