Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a legjobb Xiaomi okosóra?

Mi a legjobb Xiaomi okosóra?

Figyelt kérdés
Tudtok mondani nekem olyan okosórát ami ár-érték arányban a legjobb a márkában?

2022. jún. 15. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Attól függ mire akarod használni. A Watch S1 egyébként , a legtöbb funkció, de ha nincs mindegyikre szükséged olcsóbban is van kevesebbet tudó, akkor meg az.

Én elsőnek azt ajánlanám, hogy NFC képest vegyél, ha szeretnél fizetni vele.

Ilyen még az S1 active is.

2022. jún. 16. 06:43
 2/2 duvall ***** válasza:
Xiaomi brand az Amazfit, érdemes figyelembe venni őket is! AGTR 3PRO igen figyelemreméltó óra, mindent tud, amit kell, sőt többet annál, mint az ember használ, rengeteg funkciót kínál, ami csak pár embernek kell! Nekem GTR2E van, tökéletes óra, hosszú üzemidő, szép, vízálló, megtaláltam a nekem megfelelő számlapot, pár funkciót használok csak, nem akartam vele telefonálni, nem kell millió sportmód, nekem a legfontosabb volt a választásnál, hogy ne kelljen gyakran tölteni. Két hetet bír!
2022. jún. 18. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!