Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb okosóra...

Melyik a legjobb okosóra jelenleg a piacon?

Figyelt kérdés
Illetve mikor előnyös szerintetek, ha támogatja az LTE-t?

2022. ápr. 30. 15:04
 1/5 A kérdező kommentje:
A Samsung Galaxy Watch4 és a Huawei Watch 3 között vacillálok egyébként.
2022. ápr. 30. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyban függ attól is, hogy mennyi a keret és milyen telefonod van? Alapvetően ugye a Samsung-Apple duó a csúcs szerintem, ha nem sajnálod rá a pénzt, de ugye ezek legjobban akkor működnek, ha olyan telefonod is van, Apple nem is működik mással. A Huawei és Xiaomi se rossz, talán a Xiaomit annyiból többre tartom, hogy nem annyira drága, mint a Huawei és tudásban kb egyformák.
2022. ápr. 30. 15:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem két dimenziót érdemes vizsgálni, az egyiket az első válaszoló leírta, a másik hogy klasszikus értelemben vett okosórát szeretnél (sms, hívások, tartalmak, naptár, emlékeztetők, etc.), tehát egy mini telefont a csuklódra, vagy egy olyan órát ami ugyan okos de a fő célja mégsem ez hanem hogy az élettani funkcióidat és aktivitásodat a lehető legpontosabban mérje (szívritmus, alvás, lépésszám, etc.).

Előbbire az Apple Watch-ot javasolnám, utóbbira a FitBit-nél szerintem ár-érték arányban nincs jobb. De tény, hogy egyéb okosórákkal sose foglalkoztam mert az iPhone-hoz nem passzolna. Persze az Apple Watch is tudja mérni az élettani funkciókat de sok elemzés szerint inkább megközelítőleg, mint pontosan.

2022. ápr. 30. 15:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Samsung S21 Ultrám van

"élettani funkcióidat és aktivitásodat a lehető legpontosabban mérje"

Inkább ez utóbbi a fontosabb.

A hívásokat, naptárt stb továbbra is telefonon fogom kezelni.

2022. ápr. 30. 16:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Összegben kb 100ezret szánnék rá
2022. ápr. 30. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!