Melyik jelenleg a legjobb, viszonylag alacsonyabb árú nyomtató, amelyben van automatikus kétoldalas nyomtatás?
Mivel főleg fekete-fehér dokumentumokat nyomtatnék a színes nyomtatás nem muszáj bele (de nem hátrány ha van). És jó lenne, ha az utántöltés sem lenne olyan drága. Én árukeresőn nézegettem mindenfélét, de az a baj, hogy amikről van egyáltalán vélemény, azok mind megosztottak, tehát egy csillagtól ötig minden van.
Ezért, ha valaki jobban ért hozzá, vagy van személyes tapasztalata, megköszönném, ha leírná :)
Szavazásként pedig, a tintasugaras vagy a lézeres éri meg jobban hosszú távon, ha havi kb. 10-20 oldalt nyomtatnék?
Régebben a tintasugaras beszáradt, ha nem használták rendesen. Nem tudom, most is így van-e, mert mi már csak lézernyomtatót használunk.
Te nagyon keveset nyomtatnál, úgyhogy inkább lézert vennék a helyedben. Sőt, én inkább kinyomtatnám valahol, ezért felesleges nyomtató.
"alacsonyabb árú nyomtató, amelyben van automatikus kétoldalas nyomtatás?"
Ez a két dolog nem fér meg egy mondatban.
A havi 10 lapot nem tudod kézzel megfordítani? Esetleg kérj meg rá valakit, hogy nyomtatáskor fordítsa meg neked.
A nyomtató driverekben lehet kétoldalas nyomtatást kérni, és akkor csak a páratlan oldalakat nyomtatja. Utána csak egyszer kell újra visszarakni a pasamétát és rákerül a többi oldal is.
Szerintem ez otthoni nyomtatásra elfogadható kompromisszum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!