Szerettek a Tescóba járni?
Évek óta nem járok a Tesco-ba. Több alkalommal is meg próbáltak átverni, egy akciós termékkel vagy a pénztárnál, a fizetésnél.
Nem egyszer volt rá példa, hogy a zöldségek és gyümölcsök, már rohadásnak indultak, és nem cserélték ki őket. A húsokról és különböző szalámikról, meg inkább nem is beszélnék.
Volt idő amikor sokat jártam oda, de ma már csak átnézzek rajta.
#11 vagyok
Miért "nem hasznos" a válaszom? Sajnálom, ha valakinek ennyire a lelkébe tapostam azzal, hogy nekem a tesco messze van, nehezen megközelíthető, sokszor ki van fosztva és máshol jellemzően kényelmesebben be tudok vásárolni. Bocsi ha ezzel ekkora fájdalmat okozok idegen fórumozóknak. :D
Sajnos a közelben lévő Tesco nagyon gyatra, kevés az áru és a minőség is hagy maga után kívánnivalót. De ez lassan elmondható a többi áruházláncról is, sokat romlott a színvonal, csak az árak emelkedtek. Hervasztó.
N
Esküszöm, hogy nem értem ezt az oldalt.
Itt mindenki, azért van itt, hogy le írja a saját véleményét, egy témával kapcsolatban, legyen az jó vagy rossz.
Ha valaki azt írja le, amit hallani szeretne a kérdező vagy mások, akkor 100%. Ha meg valakinek, rossz véleménye volt valamiről, akkor meg örülhet ha kap 30%-ot.
Az ember abból tanul és fejlődik, ha egyszerre olvas jót és rosszat, egy adott témakörről.
A 14-es, szinte ugyan azt írta, le mint a 12 és 13-as, és még is a 14-es lett 100%.
NA AKKOR HOGYAN IS VAN EZ???
NEM CSAK A TESCO ROMLOTT, AZ UTÓBBI ÉVEKBEN, DE ENNEK AZ OLDALNAK A MINŐSÉGE IS!
Ráadásul a százalékok alapján úgy néz ki hogy ugyanazok az emberek nyomták a zöldet az egyikre és a pirosat a másikra. :D
Leírnátok az okát? Komolyan kíváncsi lennék én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!