Normális, ha egy dolgozó belenyúl a vásárló kosarába?
Ma vásárolni voltunk a Lidlben, és leraktam a kocsit, ahol nem volt útban (fagyit válogattunk és millióan voltak, nem fért volna el, ha tolom..)
Mikor visszanéztem, egy eladó nézegette a kocsiban lévő dolgokat, belenyúlt, kivett egy gesztenyepürét és azt nézegette.
Ez ugye nem normális dolog? Olyan kínos volt, annyit mondtam, hogy bocsánat, útban van a kocsi?, inkább arrébb tolom, viszlát.. 😅
Vagy csak én vagyok hisztis arra, hogy ne nyúljanak a dolgaimhoz?
9-es, ja, az meg tök király, amikor az idiótája otthagyja a kosarat, és lelép!
A dolgozónak igaza van, elvégre az ő munkája aztán mindent visszapakolni az ilyen kretének miatt.
#10. Nem hülye, csak megszokás.
#11 Valóban a kedves vásárló tapló mert csakúgy otthagyja a kosarat és kisétál.
De amíg ezt kamerán a vagyonőr nem erősíti meg az eladó felé, addig nincs nyúlka piszka.
Ennyire egyszerű.
Komolyan mondom, a magyar embernél ostobább lény nincs ezen a bolygón.
A magyarnak egy ősellensége van: saját maga.
Én nem akarok kötekedni... de vásárlóként nagyon irritáló tud lenni, amikor elhagyott bevásárlókocsikat kell kerülgetni, meg nem fér oda az ember egy-egy polchoz, mert ott van egy kocsi magára hagyva, ameddig a vásárló tíz méterrel arrébb nézeget. Nem mondom, hogy főben járó bűn lenne két métert ellépni a kocsitól, ameddig leemelsz valamit a polcról, de azért pár másodpercnél tovább ez zavaró, és illetlen dolog.
Mivel pedig te nem voltál ott a bevásárlókocsi mellett, és sem az, sem a benne levő termékek ekkor még nem képezik a tulajdonodat, nem követett el jogilag kifogásolható dolgot az alkalmazott.
Nem mondom, hogy szerencsés dolog volt ez az alkalmazott részéről, de ez tipikusan egy olyan probléma, ami nem fordult volna elő, ha a vásárló is betartja az íratlan szabályokat.
Direkt olyan helyen hagytuk, ahol nem zavar senkit (egy kis beugró rész, ott nincs semmi).
Kb 1,5 méterre voltunk a kocsitól, és úgy kb 2 percig hagytuk volna ott.
Nem úgy tűnt, mint aki azt hiszi, hogy ez egy 'elhagyott kocsi', hanem a terméket nézegette
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!