Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Normális, ha egy dolgozó...

Normális, ha egy dolgozó belenyúl a vásárló kosarába?

Figyelt kérdés

Ma vásárolni voltunk a Lidlben, és leraktam a kocsit, ahol nem volt útban (fagyit válogattunk és millióan voltak, nem fért volna el, ha tolom..)

Mikor visszanéztem, egy eladó nézegette a kocsiban lévő dolgokat, belenyúlt, kivett egy gesztenyepürét és azt nézegette.

Ez ugye nem normális dolog? Olyan kínos volt, annyit mondtam, hogy bocsánat, útban van a kocsi?, inkább arrébb tolom, viszlát.. 😅

Vagy csak én vagyok hisztis arra, hogy ne nyúljanak a dolgaimhoz?

2022. jún. 21. 03:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
62%
Lehet azt hitte lejárt.
2022. jún. 21. 03:47
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Amíg nem fizeted ki, addig nem a tiéd. Simán el tudom képzelni, hogy a dátumot nézte rajta
2022. jún. 21. 07:20
 3/17 anonim ***** válasza:
41%
Nem normális.
2022. jún. 21. 07:22
 4/17 anonim ***** válasza:
40%

Kérdezés nélkül nem nyúlhat bele.

Ha azt gyanítja, hogy baj van a minőséggel, megkérhet rá, hogy megnézheti e a lejárati dátumot.

2022. jún. 21. 07:29
 5/17 anonim ***** válasza:
73%
Egyébiránt en nem Magyarországon élek, nálunk ha elhagyott kocsit látnak, kipakolnak belőle. Itt nem szokás a pénztár elé se beparkolni, se a sor közepén megallni és körökben vissza térni a cuccal.
2022. jún. 21. 07:29
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

4!

Ugyan miért ne nyulhatna bele egy felügyelet nélkül hagyott bevasarlokocsiba? A kocsi az üzlet tulajdona, a benne lévő áru szintén, plusz az uzlet teruleten van

2022. jún. 21. 07:31
 7/17 anonim ***** válasza:
5%

Itt gyk-n egyesek szerintem szexuális izgakomba jönnek ha lepontozhatnak egy választ. Erre a nyakamat tenném.

A kérdés pedig Magyarországról szólt, nem külföldről.

2022. jún. 21. 07:31
 8/17 anonim ***** válasza:
30%

#6 Meet lehet benne személyes tárgy is. Pénztárcs, mobil stb. A minimum az, hogy megvárja az eladó míg vissza érkezik a bevásárló kocsihoz tartozó vásárló.

Ha kamerán látják, hogy simán ott hagyta, akkor igen kipakolhatnak belőle. Erre IS van a kamera rendszer.

Vagyonőr vagyok. Ne okoskodj.

2022. jún. 21. 07:34
 9/17 anonim ***** válasza:
33%

"Ugyan miért ne nyulhatna bele egy felügyelet nélkül hagyott bevasarlokocsiba? A kocsi az üzlet tulajdona, a benne lévő áru szintén, plusz az uzlet teruleten van"

Ugyanazért kretén barátom, amiért a pincér sem csipeget le falatokat a tányérodról az asztalodnál, ha Te már nem kéred.

Mert ordanéré tirpák viselkedés, és a vásárló arconbüfögése szintű manőver.

2022. jún. 21. 07:48
 10/17 anonim ***** válasza:
72%

8!

Hát ha olyan hülye a kedves vásárló, hogy ezeket a felügyelet nélkül hagyott bevasarlokocsiban hagyja....

Kilences kreténke, nem étteremről volt szó.

2022. jún. 21. 08:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!