Isti22 kérdése:
Lehet valamit venni 11 Ft-ért?
Figyelt kérdés
Van még ennyi az egyik SZÉP-zsebemen és jó lenne levásárolni, de még az akciós kifli is többe kerül :D
Van esetleg valami, ami elkerülte a figyelmemet?
2022. ápr. 28. 22:45
11/15 anonim válasza:
Én még 200ft miatt is hezitáltam mit vegyek mert cikinek éreztem hogy veszek 1 energiaitalt és adok csak egy 200 ft-ost valamiért :D...de 11 ft-ból semmit...:(
12/15 anonim válasza:
Egy csomag sütőpor lett volna a tippem, de még az is 13 Ft a Tescoban úgyhogy már én is csak a kimért áruban látom a lehetőséget.
13/15 anonim válasza:
Egy szelet felvágott esetleg? Egy vékonyabb :D
14/15 anonim válasza:
3 mákszemet.Vagy ha van kimért földimogyoró,akkor abból egy szemet.
15/15 anonim válasza:
Nekem 447 forint ragadt rajta, azért az könnyebb lesz, de mindig a pénztárnál jut eszembe, amikor már több cucc van nálam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!