Isti22 kérdése:
Lehet valamit venni 11 Ft-ért?
Figyelt kérdés
Van még ennyi az egyik SZÉP-zsebemen és jó lenne levásárolni, de még az akciós kifli is többe kerül :D
Van esetleg valami, ami elkerülte a figyelmemet?
2022. ápr. 28. 22:45
3/15 anonim válasza:
Ha van a boltban olyan bab, lencse, stb. amit magadnak mérhetsz ki, abból néhány szemet esetleg :D
5/15 anonim válasza:
Nem, majd amikor jon az uj adag osszeg, akkor ez meg ervenyes es levasarolod egybe
Amugy meg boltban mondtatod h x osszeget vonhanak szep kartyarol es a karadekot kifizeted. Edzoteremben es aldiban is csinaltam mar ilyet
6/15 anonim válasza:
Huhh.
Hát értem én és egyet is ertek a spórolással, de ez a kutyat megb...om 2 fillérért kategória
7/15 anonim válasza:
Majd kérdezd meg 2032-ben, hogy 10 évvel ezelőtt vehettél-e volna ennyiből valamit.
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__elelmiszerbolt..
8/15 A kérdező kommentje:
tegnap 23:16
Nem lesz új összeg rajta.
2022. ápr. 29. 00:03
9/15 anonim válasza:
Lehúzathatod úgy, hogy megmondod a pénzárosnak h ebből a zsebből 11 ft-ot vegyen le, a többit meg kifizeted rendes pénzzel
10/15 anonim válasza:
A Tescoban most 179 Ft egy kg vöröshagyma. Keress egy ici-pici darabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!