Hol kapni nagy, strapabíró hot dog-kiflit?
Figyelt kérdés
A Lidl négyes csomagjában csalódtam: alig fér bele valami és könnyen szét is szakad.2022. márc. 29. 23:11
1/5 anonim válasza:
Az összes kimondott hot dog kifli olyan. Nem tudom miért. Több márkát is próbáltam már több helyről, az összes olyan foszlós.
Legjobb ha nem hot dog kiflivel csinálod és az garantáltan tartós lesz valamint fér is majd bele minden.
3/5 anonim válasza:
Èn albàn pékségben veszem tudom sokan leszòljàk öket de a többi hot dog kifli vicc mekkora es pereg szét.
4/5 A kérdező kommentje:
#2: hot dogot készítenék, amibe a virslin kívül belefér sült hagyma, zöldségek, akár reszelt sajt.
2022. márc. 30. 09:09
5/5 anonim válasza:
Én inkább a Tesco otthon sütős bagettjét ajánlom ilyen célra. Egyáltalán nem hot dog típusú, de nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!